DIVULYA
Читач
- Дописи
- 42965
- Рішення
- 1
- Реакції
- 88721
- Бали
- 7890
DIVULYA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Это удел стариков?Ще квас візьми.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Это удел стариков?Ще квас візьми.
В мене на роботі ,в одної дівчинки родичі з Херсонської області привезли овочі.То я на купляла,бо ціна конечно не київська???Редиску по 20 грн,капуста молода по 25,огірок по 45,помідор 50 за кілограм.У нас огірки 160 грн?хай їх коні їдять за такі гроші)))А ще картопля молода по 20 .Куплю свіжий огірок,яйці ,майонез,цибуля зелена росте і буде,,шото такоє,,.?
Это удел стариков?
Нихрена се у тебя кони балованные??В мене на роботі ,в одної дівчинки родичі з Херсонської області привезли овочі.То я на купляла,бо ціна конечно не київська???Редиску по 20 грн,капуста молода по 25,огірок по 45,помідор 50 за кілограм.У нас огірки 160 грн?хай їх коні їдять за такі гроші)))А ще картопля молода по 20 .
???Шо це, як це?В мене на роботі ,в одної дівчинки родичі з Херсонської області привезли овочі.То я на купляла,бо ціна конечно не київська???Редиску по 20 грн,капуста молода по 25,огірок по 45,помідор 50 за кілограм.У нас огірки 160 грн?хай їх коні їдять за такі гроші)))А ще картопля молода по 20 .
Шо в Києві купувала??Я сьогодні встигла вночі пасок напекти поїхать в Київ і вернуться, тушу голобці??
???Шо це, як це?
Та бракувало мені ще шось там купувать, у справах, єлі розплатилась з бла бла, приват глючить і не могла гроші знять, хоч натурой плати??Шо в Києві купувала??
Молода капуста?????В мене на роботі ,в одної дівчинки родичі з Херсонської області привезли овочі.То я на купляла,бо ціна конечно не київська???Редиску по 20 грн,капуста молода по 25,огірок по 45,помідор 50 за кілограм.У нас огірки 160 грн?хай їх коні їдять за такі гроші)))А ще картопля молода по 20 .
А ти на опитєТа бракувало мені ще шось там купувать, у справах, єлі розплатилась з бла бла, приват глючить і не могла гроші знять, хоч натурой плати??

???Ні слова про олів'є ,шубу ,Я ще не відійшла від нового року ?
Овочів купила свіжих,уже хочеться шото такого.
Добре,що борщ я не люблю)??Лабос вергес!![]()
Та почекай.Може ж зроблять.От cyku, пробувала знять через нп, гроші обналічить операція не була успішна, а повернення немає
Та вже з обіду, позвонила оп каже це новапей, партнер, а вони до 18Та почекай.Може ж зроблять.
у меня завтра окрошка???Ні слова про олів'є ,шубу ,Я ще не відійшла від нового року ?
Овочів купила свіжих,уже хочеться шото такого.
Я в цьому не розбираюсь ,в мене є персональний менеджер,вона всі питання рішає на раз два)))?Та вже з обіду, позвонила оп каже це новапей, партнер, а вони до 18
Як воно?)Добрый вечер!
вроде нормальноЯк воно?)