Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я це поняла....Ні,не стидно?
Та ні ....боже збав....Ні,не стидно?
А чому мені має бути стидно?Я в когось щось з рота видерла??
Часом аж занадто...Людські якості цікава штука.
Скажи.....Часом аж занадто...
А мені чомусь не стидно іншим щиро допомагати і від інших приймати щиру допомогу...кожному своє...Скажи.....
Мені б було б стидно, щоб при живому чоловікові брати гроші в іншого....
А тим більш плакатись...жарти,жартами,але хтось гарно це використовує....але кожному своє.

Не мішало б і тобі про нього пам'ятати.А мені чомусь не стидно іншим щиро допомагати і від інших приймати щиру допомогу...кожному своє...
Дякую,що турбуєшся про мого чоловіка![]()
Я обов'язково прислухаюсь до твоєї поради?Не мішало б і тобі про нього пам'ятати.
??Хитрим, я понялаТільки депресивним жіночкам![]()
Свобода скинь мені номер карти,я тобі поверну ті гроші.Не хочу,щоб моїм дітям ті солодощі поперек горла стали???Хитрим, я поняла

Так депресувати ще треба вміти... так що іди краще роби те що в тебе краще получається - арбайтенАаа,це тепер так називається)А тут і по депресувати нема коли)Робота)))

Забув добавити -кобилка)))???
Так депресувати ще треба вміти... так що іди краще роби те що в тебе краще получається - арбайтен![]()
За акторство 12Свобода скинь мені номер карти,я тобі поверну ті гроші.Не хочу,щоб моїм дітям ті солодощі поперек горла стали?
Боже,які люди злі,ненависні і зависливі![]()
Записати на флешку і буде... тоже мені найшла про що пам'ятатиНе мішало б і тобі про нього пам'ятати.

Забув добавити -кобилка)))???
Коли хочеться кашалатки мабутьШо таке депресія?)?Незнаю такого)))

?Тю,так я їх щодня їм ?я що депресивна особа?)?Записати на флешку і буде... тоже мені найшла про що пам'ятати
... Заміть, не я це сказав ?
Коли хочеться кашалатки мабуть?
Хочу торт?.....Тю,так я їх щодня їм ?я що депресивна особа?)?
Дєд???не трогай кашалатки?
А я шаурму?Хочу торт?.....
Піду своєму ступолюбу понию?
Іди роби?А я шаурму?
І ступолюба нема???
Та ну)Проще купити,і собі і ступолюбу))Іди роби?