ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44008
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104742
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Стану главным модератором когда выросту ховайся![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.

НіЯк там MilaS і Валентинка ?Ти їх десь читала сьогодні?Там у них зовсім капец(?
давайЛюда зранку вітала.Але ж то коли було?Ні
Подзвоню
Замєть,не я це написала))

Приветики, я в телеге Зелененького развлекаю, он все таки получил, что хотел в счет праздника...Як там MilaS і Валентинка ?Ти їх десь читала сьогодні?Там у них зовсім капец(?
все нормально,правда Валентинка только утром в сети былаЛюда зранку вітала.Але ж то коли було?
Я надіюсь вербою по сраці)??Приветики, я в телеге Зелененького развлекаю, он все таки получил, что хотел в счет праздника...
Валентинка чего то трубку не беретЯк там MilaS і Валентинка ?Ти їх десь читала сьогодні?Там у них зовсім капец(?
с..киЯ надіюсь вербою по сраці)??
взяла трубкуВалентинка чего то трубку не берет
В піжамі ?не хочу масаж,хочу їсти)??
Буде жерти, вже достатньо м'яка. В гості якщо хтось прийде, зустрінеш ? ?В піжамі ?не хочу масаж,хочу їсти)??
Буде жерти, вже достатньо м'яка. В гості якщо хтось прийде, зустрінеш ? ?
так?)???Можно і тактак?)???
навіщо різні балачки, сподівання і трата часу ??Ой,йди уже фантазер)???Можно і такнавіщо різні балачки, сподівання і трата часу ??
Гарно є. ?

Ранній сеkс???Ой,йди уже фантазер)???
Завтра підйом в 5)?Чув?)![]()
Утрєння)???Ранній сеkс???
От и верь после такого людямТаааакэто выходит зелёного поздравили девки а нас с Валико бортанули
![]()