Свобода
Only read
- Дописи
- 5163
- Реакції
- 9001
- Бали
- 4515
Свобода не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
?І розсольник зварила?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
?І розсольник зварила?
Залий квасомЯ роблю олів'є ващето
Нема редиски)))?Сьогодні редиска була по 75 за кг.Мене жаба задавила.Огірки свіжі по 150 грн.Вообще капец.Залий квасом
ОКРОШКА ? ?
?????
Сталіца іпануласьНема редиски)))?Сьогодні редиска була по 75 за кг.Мене жаба задавила.Огірки свіжі по 150 грн.Вообще капец.

Не то слово.Ціни на свіжі овочі просто заоблачні.Мясо,причому телятина 200,огірок 150?Сталіца іпанулась![]()
![]()
В Польщі пучок редиски 15грн,пучок моркви молодої 30грн, клубніка 45грн-500грамм огірки по 80грн. Помідори 90грнНема редиски)))?Сьогодні редиска була по 75 за кг.Мене жаба задавила.Огірки свіжі по 150 грн.Вообще капец.
Передай мені?В Польщі пучок редиски 15грн,пучок моркви молодої 30грн, клубніка 45грн-500грамм огірки по 80грн. Помідори 90грн
Передай мені?
Фсьо по 2 пучка??? клубнічки 3 шт.

Скажи шо жлоб)?посилка близько місяця буде йти... Краще їдь в Польшу, в кінці серпня ?
ПЕПА ??, І взагалі, хто тебе відпустив, ще й саму
Віталя просив же, не їдьте
![]()
Я ж писав - "редиска сила"!Нема редиски)))?Сьогодні редиска була по 75 за кг.Мене жаба задавила.Огірки свіжі по 150 грн.Вообще капец.
??Ти звідки знаєш що 3десятка взяла ??Яйца купиш, як додому ідтимеш.На вихідних салат із крабових палочок зробиш. І про алкоголь подумай, мож десь візмеш, почула
![]()
Жлоб ?Скажи шо жлоб)?
То хай Віталя людей грошима забезпече.А не тільки говорить)
Сама себе відпустила.Я уже в тому віці,що особо дозволу не питаю ?
Смерть не люблю скупих людей.Мене аж передьоргує.І я зараз чесно)Ніколи жадною не була.Останнє віддам.Жлоб ?
Повторю ще раз - дякую за прєдложєніє, але я вимушений відмовитиДєд,йди в люлю??

Спокійної ночі!???? Всім тихої ночі![]()
Піду контент шукать)
А ти чого така довольна ... аж нудноСпокійної ночі!?