Дід
Читач
- Дописи
- 59590
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139169
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я тебе вже запомнила??
Ахах, угрожатєль теж мені... іди свого ступолюба лякайЯ тебе вже запомнила??

Якщо це ***** ботоксне,не закінче війну і мене не пустять в Київ,я сама його задушу.Голими руками.?Я уже задовбалась.Якто в плєн попала.???Робота не кінчається.
Всім здрастє?
Коли приїдеш до себе-ще сумуватимеш
за просторим домом, повітрям, природою
. Якщо 21 квітня поїдеш - буде гарно
. Якщо 28 квітня поїдеш - взагалі ціни тобі не буде!!!??? Бо найбільше свято у році одне. Проведи його дома зі своїми родичами.Ну порішай вже з ним ?
У нас в області їхали газовики на виклик, підірвались , обного вбило.. ото ж і просять час на розмінування
завтра ідеш працювати, тебе будити
. Чи будеш дивитися серіал "район Мелроуз"Як скажеш

А ти мені до 21 числа 12 тис.даси оренду магазину заплатити?Якщо так,то я і до трійці сидіти буду)?Коли приїдеш до себе-ще сумуватимеш
. Якщо 28 квітня поїдеш - взагалі ціни тобі не буде!!!??? Бо найбільше свято у році одне. Проведи його дома зі своїми родичами.
Тримайся і не нервуй,добре ?
Він мене не боїтьсяАхах, угрожатєль теж мені... іди свого ступолюба лякай![]()
![]()
![]()

А що, власники пріміщення не знають, що відбуваєтьсяА ти мені до 21 числа 12 тис.даси оренду магазину заплатити?Якщо так,то я і до трійці сидіти буду)?
, тебе пускати одну, щось не хочетсяНе сьогодні і не завтра?...чув?зробиш пельменів - 150штук по 50 в пакетік і в морозилку. На вихідних можливі гості.
Dusha?спечи щось солодке, щоб вихідні весело пройшли
![]()
Місяць не платили.Зараз повинні заплатити уже.Всі уже вертаються до роботи.Мені поки не цікаві дівки,бо зарплати платить поки нема чим.Сама справлюсь.Добре сидіти вдома,і в землі ковирятись,але нажаль мене це не прокормить.Так що пора ставати в русло.А що, власники пріміщення не знають, що відбуваєтьсяневже місяць простою у зв'язку із подіями не онульовується.
Дівки, що працюють з тобою, готові вийти на працю
Ти ж дівка, тебе пускати одну, щось не хочется
Якщо готова тягати сумки по 20кг. Працювати по 10-12годин. Спати по 6 годин. ВпередМісяць не платили.Зараз повинні заплатити уже.Всі уже вертаються до роботи.Мені поки не цікаві дівки,бо зарплати платить поки нема чим.Сама справлюсь.Добре сидіти вдома,і в землі ковирятись,але нажаль мене це не прокормить.Так що пора ставати в русло.

хочеш просто в свою ванну і в своє двохспальне ліжкоЯ просто хочу додому?Як не як,я уже звикла до квартири своєї.І мені тільки там комфортно.Я втомилась від цього балагану кожен день.Якщо готова тягати сумки по 20кг. Працювати по 10-12годин. Спати по 6 годин. Вперед
Взнай за світло на работі - чи постійне і за опалення - ночі холодні.
ПЕПА ??, Чорнобривкахочеш просто в свою ванну і в своє двохспальне ліжко
![]()
Що зробиш, то зробиш. Але добре подумай всі заЯ просто хочу додому?Як не як,я уже звикла до квартири своєї.І мені тільки там комфортно.Я втомилась від цього балагану кожен день.
Ну ясєн пєнь шо не боїться ?Він мене не боїться![]()

????Коли приїдеш до себе-ще сумуватимеш
. Якщо 28 квітня поїдеш - взагалі ціни тобі не буде!!!??? Бо найбільше свято у році одне. Проведи його дома зі своїми родичами.
Тримайся і не нервуй,добре ?
Ніт, набридло вже працювати? завтра домазавтра ідеш працювати, тебе будити
. Чи будеш дивитися серіал "район Мелроуз"
![]()
Так ты ж работала 2 дня?????
Ніт, набридло вже працювати? завтра дома