Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
IMG_20220405_121914.webp
блін,кого нагадує? Свобода)))???

IMG_20220405_121914.jpg
блін,кого нагадує? Свобода)))???
:rolleyes:На вихідних щось солодке спечеш. З понеділка потрібно перебрати картоплю, бо незабаром саджати:dance4:. Сьогодні відпочивай,вийди надвір і послухай як співають пташки :beach:
DIVULYA ?, Алмазік :очки:ти закохалася в когось :rolleyes:
Prostomariia, Окальцованна :mamba:завтра ідеш на работу :rolleyes:тебе будити :clapping:
Dusha? Білочка :ups2:ти вирішила худати цього місяця :rolleyes:

Останнє редагування:
:rolleyes:На вихідних щось солодке спечеш. З понеділка потрібно перебрати картоплю, бо незабаром саджати:dance4:. Сьогодні відпочивай,вийди надвір і послухай як співають пташки :beach:
Prostomariia, Окальцованна :mamba:завтра ідеш на работу :rolleyes:тебе будити :clapping:
Ну,картоплю вже без мене посадять.Ще холодно.Ніякого солодкого??Я відпочиваю)Скоро працювати буду кожен день.

А шо?
04751.gif

DIVULYA ?, Алмазік :очки:сьогодн відпочивала:beach: чи працювати:драка: ходила :rolleyes:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі