Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так Женя, норм имя у тебя, что Женя, что Евгений, красиво всё равно.Розумна
Аж страшно ?
Я Евгенійтетка в паспортном решила что я буду не как все
теперь приходится смотреть чтоб не был Евген
![]()
Поки шо не робила, але все буває вперше??Коли я таке робила??
Так и я о том?Так Женя, норм имя у тебя, что Женя, что Евгений, красиво всё равно.
Поки шо не робила, але все буває вперше?
Зачем тебе этот вирус? Все уже давно им переболели. Шапку мономаха бери??Так и я о том?
Де моя корона? пора одевать?
Надобраніч?Пішла спать під "любімий"вой сирени?Всім спокійної ночі![]()
Шось ти розслабилась ?Пішла спать під "любімий"вой сирени?Всім спокійної ночі![]()
БаранихаХуухх, я просто баран бараном,
Шось ти розслабилась ?

Треба видалить, ти не повинен то бачити ???Бараниха![]()
Ну раз разобралась тогда то и сейчас разберёшься) не кисни все будет бенч? з завтрашнього дня працювати, а я не хо, змінилася кваліфікація, і я знову як баран? пока роздуплюсь, хоча б не псіханути завтра

??Та вже ж то фігняНу раз разобралась тогда то и сейчас разберёшься) не кисни все будет бенч![]()
?Продвінута чіка)???
Маша Маша?Я просто впевнена
Жёльтама тюлбпанЭ ? Вона в романтіку впиздячила... хоча говоре шо тіпа серіали на 52 серіїШось ти розслабилась ?

Смотри в разделе Best video??Та вже ж то фігня
Треба шось подивитися гарне на ніч, та спати
Бараниха как-то понежнейВівця...
Лабо дена!
Ми з України!

Машуля, а хто ти тепер за фахом, що робить будеш?? з завтрашнього дня працювати, а я не хо, змінилася кваліфікація, і я знову як баран? пока роздуплюсь, хоча б не псіханути завтра
Треба видалить, ти не повинен то бачити ???
Лю, как по мне, то вегетарианец не может быть счастливым, он же не ест мяса?.привет с Первой Столицы!
6 апреля
День грустного вегетарианца
День удачных поездок в метро
День посадки конопли
День прощания с унылым настроением
День латентного гомофоба
День сиамских кошек
День разноцветных ленточек