VADYM14
✩ Premium ✩
- Дописи
- 5409
- Реакції
- 13323
- Бали
- 6780
VADYM14 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ні. Поки - релаксую...Ти вже зі своїми?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ні. Поки - релаксую...Ти вже зі своїми?
От голубів.... Для мене вони як криси, тільки пернаті... Сусід розводив їх, болячок в них та паразитів.... Фуфу...Голуби, ежи, жабы - это нормуль. Сам примерно 25 лет назад их дегустировал)
Можна ,,сию же минуту,,Та щас
Та я тогда малой был. Меня никто и не спрашивал))От голубів.... Для мене вони як криси, тільки пернаті... Сусід розводив їх, болячок в них та паразитів.... Фуфу...
Ага. І, як виявилось, амбець і цим і іншій парі. Треба буде сходити купити ще 1. А взагалі вихід знайшов. В Мене з 14 року демісезонні берци лежали з телячої чи волов'ячої шкіри. Невбиваємі... Буду в них їздити далі по командировкам...?Погані у вас туфлі)?
Але ветеренар уже в дорозі ? ? ? ?Мене ще не приспали...

?Можна ,,сию же минуту,,
Чого ти ждеш ,діду??Він у Дівулі ще не всю ступу обкадив ? ?Жди рєду )))
Голуби, ежи, жабы - это нормуль. Сам примерно 25 лет назад их дегустировал)
А ще добре валянки з калошами)?Ага. І, як виявилось, амбець і цим і іншій парі. Треба буде сходити купити ще 1. А взагалі вихід знайшов. В Мене з 14 року демісезонні берци лежали з телячої чи волов'ячої шкіри. Невбиваємі... Буду в них їздити далі по командировкам...
Да ну?! Не нужно стесняться!)
Даже, боюсь весь список озвучить...
От дурне?Але ветеренар уже в дорозі ? ? ? ?
Все втік ... бо ще забанить![]()
РомантИк!Красіво. Лєпота![]()
![]()
![]()
Я не здивуюсь, якщо доведеться перейти і на таке взуття...А ще добре валянки з калошами)?
Я ж казав що "жертва" таки )))Куди він дінеться?....буде слухати.