Дід
Читач
- Дописи
- 59590
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139169
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не зубоскаль тут сосранняВсім добрий ранок![]()
диви яке воно довльне...Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не зубоскаль тут сосранняВсім добрий ранок![]()
диви яке воно довльне...Тьфу-тьфу-тьфу...?А вона шо уже на форумі є?
Дід до грався?????
Шо таке пучеглазка?
Нічьо ????Шо таке пучеглазка?
з сьогоднішнього дняШо сніг ???Просто гарний настрій ?І всім бажаю в цю сиру і сніжну погоду гарного настрою і дня![]()
бл він на мене зараз схожий мабуть ? ? ?Просто гарний настрій ?І всім бажаю в цю сиру і сніжну погоду гарного настрою і дня![]()
Та шото пролітає.Шо сніг ???
Я в четверг прибомжував зі Львова, ввечері поїв, випив 0.4л пива і все. Мертві бджоли не гудуть... Хвилин за 10 пішов в сон...?вроді як по вихідних будуть продавати слабоалкогольні напоїз сьогоднішнього дня
Погода тебе спасає ?Та шото пролітає.
?Мохнатий ******бл він на мене зараз схожий мабуть ? ? ?
А шо таке? Де статус юриста?Я в четверг прибомжував зі Львова, ввечері поїв, випив 0.4л пива і все. Мертві бджоли не гудуть... Хвилин за 10 пішов в сон...
Там же, де і моя робота...А шо таке? Де статус юриста?
Я в дорозі не вживаю...Та вас легко споїти??дивіться бо якась не заміжня лєді може вивести вас із равновєсія і скористатись
Мохнатий ******

???
Я би щось пожартував на рахунок що в тебе мохнате, але я ж не такий безкультурний як ти![]()
?Та ну а кому зараз легко, перекваліфіковуйтесьТам же, де і моя робота...
Та я ж і не про дорогуЯ в дорозі не вживаю...
ну, поки є чим зайнятись. скажімо, добровільно безкоштовною роботою...???
?Та ну а кому зараз легко, перекваліфіковуйтесь
Та я ж і не про дорогу
часу нема коли...дорогу
Перестань тут маячити своїми сердечками... йди свому ступолюбу ці всі "мі-мі-мі" розказуйВсім привіт!??![]()
? 
Йому ще зранку розказую,Перестань тут маячити своїми сердечками... йди свому ступолюбу ці всі "мі-мі-мі" розказуй?
Прювєт![]()

?Не поняла шо за прогулиВсім привіт!??![]()