Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Та я без труселів буду?
В мене бурна фантазія:ups:, два дні не можу відійти від уявлення:give_heart:
Постучи в мою дверь)?52 серії по 2.5 часа)?
Чорнобривка фаворитка :ангел:спати:жена:завтра в 7 підйом. Нє:punish:в шостій. Буде серіалів :girl_devil:, виключай.

Останнє редагування:
Dusha? Білочка :ups2:підйом:clapping:маєш багато роботи перед вихідними, не :punish:лінуватись. Пішла :жена:щось робити.
Prostomariia, Окальцованна :mamba:будь чемною красоткою сьогодні. На кухню :жена:
ПЕПА ?? Чорнобривка фаворитка :ангел: гарного тобі настрою:D
DIVULYA ? Алмазік :очки: є ліхтарики з електрошокером. Песики бояться звук тріску, пошукай. Не :punish:відкладай цю справу.

Останнє редагування:
Останнє редагування:
Dusha? Білочка :ups2:підйом:clapping:маєш багато роботи перед вихідними, не :punish:лінуватись. Пішла :жена:щось робити.
Prostomariia, Окальцованна :mamba:будь чемною красоткою сьогодні. На кухню :жена:
ПЕПА ?? Чорнобривка фаворитка :ангел: гарного тобі настрою:D
DIVULYA ? Алмазік :очки: є ліхтарики з електрошокером. Песики бояться звук тріску, пошукай. Не :punish:відкладай цю справу.
Настрій огонь)???
Дощ,погода шо нада)Постільний режим)
Всім добрий ранок ❤️

1648800665114.webp

C 1 Апреля! Добрый день!
Ти хоч спиш?

? :punish:ну ти глянь на нього, йди вже познайомся з кимось ?хоч з правою на худий кінець
Блин, неприличные мысли на это словосочетание- "и молодая не узнала, какой у парня был конец"

Останнє редагування:
C 1 Апреля! Добрый день!

Блин, неприличные мысли на это словосочетание- "и молодая не узнала, какой у парня был конец"
Вона ж :u4itel:Окальцованна:mamba:скільки їй ще кінців подавай:oops:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі