Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Fox ep tvoy VADYM14 де шляємся?)??Тока ненада розказувать,як ви работаєте в поті лиця)?
Скучила? ?
Помімо, роботи, в поті морди-лиця, вивіз з України, дві сім'ї в Литву. Зараз, займаємось, поки в телефонному режимі їх обустройством.
До вівторка, маю закінчити рейс, - буде більше часу ? :rolleyes: а може - ні...

да я фигачу как будто меня в карты проиграли ващета:rolleyes::sarcastic:
Как дела? Ещё не пошла по соседям сеять?
Ніт)?За дощило)?
Скучила? ?
Помімо, роботи, в поті морди-лиця, вивіз з України, дві сім'ї в Литву. Зараз, займаємось, поки в телефонному режимі їх обустройством.
До вівторка, маю закінчити рейс, - буде більше часу ? :rolleyes: а може - ні...
Скучила)?Молодець.Працюй.
Всім добрий ранок.
І гарного дня❤️У нас дощ?

Всім доброго ранку!??
05565.gif

VADYM14, то ти вже своїх найшов і забрав?

Prostomariia, Окальцованна :mamba:підстригтися, бо наступного тижня на роботу, а тобі трябо бути гарною :кофе::diska4::radist::батл::грудь::драка:
ПЕПА ??, Чорнобривка фаворитка :ангел: гарного тобі дня. На вихідних зробиш пельмені і щось солодке:D
DIVULYA ?, Алмазік :очки:потрібно працювати. Шукати роботу :жена:. До першого травня маєш працювати. Почула :rolleyes:
Dusha? Білочка :ups2:на вулицю :жена:з царем:пионер: гуляти

Останнє редагування:
Prostomariia, Окальцованна :mamba:підстригтися, бо наступного тижня на роботу, а тобі трябо бути гарною :кофе::diska4::radist::батл::грудь::драка:
ПЕПА ??, Чорнобривка фаворитка :ангел: гарного тобі дня. На вихідних зробиш пельмені і щось солодке:D
DIVULYA ?, Алмазік :очки:потрібно працювати. Шукати роботу :жена:. До першого травня маєш працювати. Почула :rolleyes:
Dusha? Білочка :ups2:на вулицю :жена:з царем:пионер: гуляти
От любе командувати)?
Сьогодні пельмені,вареники і деруни)
Дощ,нема що робити,то буду ліпити?

Свобода, а то шо??

Мій храпун каже ,що можна не спішити?
?А шо це за нова жертва

Та канєшна, і волосся мити не буду? хай дивляться, бо зп ще не дали, хай страждають??
От любе командувати)?
Сьогодні пельмені,вареники і деруни)
Дощ,нема що робити,то буду ліпити?
Господи, куди скільки жерти ?
Я пироги зробила

Останнє редагування:
?А шо це за нова жертва

Та канєшна, і волосся мити не буду? хай дивляться, бо зп ще не дали, хай страждають??

Господи, куди скільки жерти ?
Я пироги зробила
Я ж не жеру все відразу)?
Пельмені і вареники в морозилку,най будуть.А сьогодні деруни)?І кров'яна ковбаска)?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі