Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
В зелений саме то....а то зі всім не пляше ...і повагу б мала до Адміна?,щоб був він такий один.....а не поперед ,,батька,, а мені.....
Все там пляше?,а Admin я дуже поважаю:luboff:і не поперед батька,а поруч з батьком:ups:

???А я хочу табличку не зелену,а голубу)??
З надписом направлєнія руського карабля ???
Втік))
Все там пляше?,а Admin я дуже поважаю:luboff:і не поперед батька,а поруч з батьком:ups:
Випиши їй... ато ішти... заздрісна яка :acute::попкорн::попкорн:

А було б гарно зелені таблички зробити з синьо-жовтим переходом,для всіх форумчан.Було б бомбезно)Чи голубий з жовтим,в колір нікнейму)

То звідки ти картоплю взяла ?))))
?? Падлючний який
Де взяла більше немає
ПЕПА??, як твій пиріг??
А було б гарно зелені таблички зробити з синьо-жовтим переходом,для всіх форумчан.Було б бомбезно)Чи голубий з жовтим,в колір нікнейму)
Шось я пропустила, шо за двіж з табличками?

?? Падлючний який
Де взяла більше немає
ПЕПА??, як твій пиріг??
Уже змолотили)???Оце тільки як ставила пекти,с фоткала,бо потім не встигла)Порізали і уложили)
IMG_20220327_174431.webp

Він получився як штрудель з капустою.
?? Падлючний який
Де взяла більше немає
ПЕПА??, як твій пиріг??

Шось я пропустила, шо за двіж з табличками?
Це я фантазую)???

Уже змолотили)???Оце тільки як ставила пекти,с фоткала,бо потім не встигла)Порізали і уложили)
IMG_20220327_174431.jpg

Він получився як штрудель з капустою.
??Значить все було дуже смачно, якщо нічого не лишилось
??Я думаю з фаршем і піджарочкою було б також смачно

??Значить все було дуже смачно, якщо нічого не лишилось
??Я думаю з фаршем і піджарочкою було б також смачно
Робила вертуту)Цибуля пережарена зі шкварками,і так само в тісто)До борщу)Теж смачно.Я з цією війною і з випічкою по дружусь)Ще залишилось торти пекти і все???

Робила вертуту)Цибуля пережарена зі шкварками,і так само в тісто)До борщу)Теж смачно.Я з цією війною і з випічкою по дружусь)Ще залишилось торти пекти і все???
Аж пирогів печених з затьором схотілось
Дивись так і тонна муки піде??

Сьогодні ти фаворитка :ангел:молодець :thank_you:
Аж пирогів печених з затьором схотілось
Дивись так і тонна муки піде??
Мука, цукор, олія, бензин - непоганий вклад на сьогодні. Ще якщо 3 несучки купить - взагалі літом не пропаде.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі