ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44008
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104742
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чингізхан)???????????Хіба до тебе поїду?ти чекаєш на мене??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Чингізхан)???????????Хіба до тебе поїду?ти чекаєш на мене??
???????????Чингізхан)???????????
Женщіна?він мене жде?Хіба до тебе поїду?ти чекаєш на мене??
Якщо добра працівниця і зможеш по 8-10 годин працювати і заробляти на життя, візьмуХіба до тебе поїду?ти чекаєш на мене??
. Але в тебе Храпунчик є , значить не до себе. Нову ночнуху візьмеш з собою ?Скажи хай ще на одну роботу влаштовується)??
Він сам влаштується ....від щастя!!!Скажи хай ще на одну роботу влаштовується)??
Шо по везло,то по везло)???Він сам влаштується ....від щастя!!!
Таку дівку відхватив....мрія багатьох!
А ні....все як любить,волосся,задок....а головне пельмені ?Шо по везло,то по везло)???
Вчора купив 1 кг. фаршу за 70грн.(9.5злотих) Зараз буду в ютубі дивитися що з ним можно зробитиСкажи хай ще на одну роботу влаштовується)??

нє мєчтай командірша.??Ну да тобі до 120ближче?я тобі уступаюЖенщіна?він мене жде?
Я доберу до його любімої ваги,і поїду)?
Сумка вже стоїть? ?виїжаюЯкщо добра працівниця і зможеш по 8-10 годин працювати і заробляти на життя, візьму. Але в тебе Храпунчик є , значить не до себе. Нову ночнуху візьмеш з собою ?
Хай но ще наїм до 120,ото задок буде???як ляснеш ,три дні трястись буде)А ні....все як любить,волосся,задок....а головне пельмені ?
Боже як поділить хлопа
?Шо таке, я вже виїжаю??Він сам влаштується ....від щастя!!!
Таку дівку відхватив....мрія багатьох!
Жіночко)Не лізьте в переді паровоза?Боже як поділить хлопа
?Шо таке, я вже виїжаю??
??? Та чого ти, поділимсяЖіночко)Не лізьте в переді паровоза?
Ладно) Дарую)?Хвате хлопа лякати)??? Та чого ти, поділимся
Якщо вага менше 56кг.не візьму тебе. Кістляву мені не хочется ?Боже як поділить хлопа
?Шо таке, я вже виїжаю??
Дівка тобі до 120 як мені до Марса. НеЛадно) Дарую)?Хвате хлопа лякати)
мрій і даже не уявляй бо це страшно. З понеділка холода. Готуйся.В мене пошлі фантазії??? Та чого ти, поділимся
тобі.І по мічтать нельзя)Якщо вага менше 56кг.не візьму тебе. Кістляву мені не хочется ?
Пакуй валізи, але штамп біженки в Польщі не роби, бо не влаштуєшся. І є можливість поїхати далі? Англійську або німецьку мови знаєш хоч трохи ?
Дівка тобі до 120 як мені до Марса. Немрій і даже не уявляй бо це страшно. З понеділка холода. Готуйся.

Дивись як Свобода радіє???Хай но ще наїм до 120,ото задок буде???як ляснеш ,три дні трястись буде)