Дід
Читач
- Дописи
- 59590
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139169
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Склєроз, деменція ?Пиши,,дііід читаааай всеее уважноооо,,?....ферштейн?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Склєроз, деменція ?Пиши,,дііід читаааай всеее уважноооо,,?....ферштейн?
Перше?Склєроз, деменція ?
Ага : тримайся мене біда не минеТільки Арестович сказав шо атбой)

Добре шо не костями?То Машка гримить посудою![]()
![]()
![]()
Бабка почула як собака в будці чухається, подумала бабахи???Хелоу амиги![]()
Вообще не смішно?Бабка почула як собака в будці чухається, подумала бабахи???
Чесно кажучи, це зовсім не смішно, коли посуєш своїми вухами, і як дім завібрує...
Треба розряжать обстановку? позитивомВообще не смішно?
Ну нарешті )))Блін,не можу заснути(?
Дєд,іди в баню?Ну нарешті )))
Особливо коли всі сплять,а я на позитиві)Треба розряжать обстановку? позитивом
Знаєм, давай лягайДєд,іди в баню?
Знаєш як страшно?
Ага,а вуха слухають що на вулиці твориться,ще вітер такий,шо капец просто?Знаєм, давай лягай
Какукім дякую за пріглос - але я толерантно відмовлюДєд,іди в баню?

Не накручуй себе головне, далеко ж було, сама кажеш, під час тривоги не ігноруйте а ховайтесяОсобливо коли всі сплять,а я на позитиві)
Куди вже глибше ?))Не накручуй себе головне, далеко ж було, сама кажеш, під час тривоги не ігноруйте а ховайтеся
Куда?Летіти до школи в підвал?Там холодно.Я не піду.Сидим дома по кімнатах.Не накручуй себе головне, далеко ж було, сама кажеш, під час тривоги не ігноруйте а ховайтеся
Вони cyku і до глубінок добираються.Сиділа на вулиці втикала в небо,скільки там всього літає (То капец.Куди вже глибше ?))
У нас також був вдень сильний вітер дьоргані всі, до кожного звуку прислухаєшся..Ага,а вуха слухають що на вулиці твориться,ще вітер такий,шо капец просто?
В нас зараз таке дує що просто жoпa.У нас також був вдень сильний вітер дьоргані всі, до кожного звуку прислухаєшся..
??Так мущіна, ми тут про серйозні речіКуди вже глибше ?))