Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
ПЕПА??, Prostomariia, ану помагайте придумати гарний нікнейм для вашої падругі ?
В мене є мисля одна, судячи з того що вона завжди мітлу між ногами тримає... але очкую що перманент випише ???

Сусідських?? і свиней заодно, скажеш свобода сказав
???Представила лице сусідів)
Я в п'ятницю мусор виносила,і хтось розсипав бички з під сигарет,так одна там рішила мене напрягти,щоб я підміла)?Тепер не здоровається навіть ?Відвикли вони від мене)Нада наново воспитувать)?
ПЕПА??, Prostomariia, ану помагайте придумати гарний нікнейм для вашої падругі ?
В мене є мисля одна, судячи з того що вона завжди мітлу між ногами тримає... але очкую що перманент випише ???
Шо Баба Яга?)?

Prostomariia, Окальцованна:mamba:ми ту столичну Чорнобриву панянку навчимо жити не тужити на селі. Буде газдиня добра.:yes2: Поди пройде час може й комбайнер:bb: якісь в ухажори до неї піде :D

??Давай старайся.....і настрій порть....Машка вже почала?

??Давай старайся.....і настрій порть....Машка вже почала?
1648303141957.webp

:sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:

Волосся довге, чорняве:медсестра: - молодиця значить. Добре відпочивай, набирайся сил- наступний тиждень буде найважчим за ці два місяці. Бережи спину :вай:
Свобода,не біси)??Я уже все зробила)Жду коли поїду на Київ)?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі