DIVULYA
Читач
- Дописи
- 42965
- Рішення
- 1
- Реакції
- 88721
- Бали
- 7890
DIVULYA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хто б казав?Да. Да. Все що тим дівкам треба... Уууу.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Хто б казав?Да. Да. Все що тим дівкам треба... Уууу.
Мені ще півтора дні не можна гарячого, холодного, жувати.Хто б казав?
Кому це поручили??Мені ще півтора дні не можна гарячого, холодного, жувати.
Поручили?Кому це поручили??
Голодаєте,я так розумію....Поручили?
?Звідки в тебе моє фото??скажи сексі, як можна перед такою устоять
Щоб не випав згусток крові якийсь з дірки, де 8ка була. Максимум їжа - кефірчик...Голодаєте,я так розумію....
Нічого,зате зуби будуть здорові....
Ого.....ну треба то треба.Щоб не випав згусток крові якийсь з дірки, де 8ка була. Максимум їжа - кефірчик...
Може зранку блендером борщ зафігачу
?І вам челюсті вже скоро ?Щоб не випав згусток крові якийсь з дірки, де 8ка була. Максимум їжа - кефірчик...
Архів)???Звідки в тебе моє фото??скажи сексі, як можна перед такою устоять
??Щоб не випав згусток крові якийсь з дірки, де 8ка була. Максимум їжа - кефірчик...
Моя твоя не понімай?І вам челюсті вже скоро ?
Мож він ті що не знімаються поставить,юрист як не як)???І вам челюсті вже скоро ?
Я оце зараз шось не поняла ?Да. Да. Все що тим дівкам треба... Уууу.
Бачив нові вставні щелепи. На магнітах. Неодімових. І зручно і не випадає.Мож він ті що не знімаються поставить,юрист як не як)??
Чого саме?Я оце зараз шось не поняла ?
Фото просить не будемо.?Бачив нові вставні щелепи. На магнітах. Неодімових. І зручно і не випадає.
І дістати можна помити...
Ось це Ваше повідомлення. (Про набити живота, уточнюю)Да. Да. Все що тим дівкам треба... Уууу.
Їжа, житло, продовження роду - це базові потреби?Ось це Ваше повідомлення. (Про набити живота, уточнюю)
Йой, вже і пошуткувати не можна?Їжа, житло, продовження роду - це базові потреби?
Корисні жінки)???А мужикам нічьо не треба)Йой, вже і пошуткувати не можна?