Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Блін,тато це кінь з яйцями.Звоне тільки що і каже)))Анька,я свиню і псів поважив)?Будеш їхати назад,знов поважим,не дай Бог упадуть у вазі)))?Різницю вернеш по ціні м'яса)?бл,ржу на весь вагон)))Я ще й гучний зв'язок ввімкнула)?Ну чудо,капец.Так опозорить)))
???

Блін,тато це кінь з яйцями.Звоне тільки що і каже)))Анька,я свиню і псів поважив)?Будеш їхати назад,знов поважим,не дай Бог упадуть у вазі)))?Різницю вернеш по ціні м'яса)?бл,ржу на весь вагон)))Я ще й гучний зв'язок ввімкнула)?Ну чудо,капец.Так опозорить)))
а Томас без взвешивания остался?
? год я с вами!

а Томас без взвешивания остался?
? год я с вами!
Томас і Боня не входять в список,за кого я головою отвічаю)))?
Prostomariia, ти Маша су4ка крашена.Він напевно хропе в кінці вагона,а не спить всі два вагона.Це фінал,товаріщі.Я і будила,і водою обливала,рівно на 5 мін.Таке враження що голос з підземелля ?

Підйом:clapping:Я не сплю і ви не спіть)?
?Хто тут????
Томас і Боня не входять в список,за кого я головою отвічаю)))?
Prostomariia, ти Маша су4ка крашена.Він напевно хропе в кінці вагона,а не спить всі два вагона.Це фінал,товаріщі.Я і будила,і водою обливала,рівно на 5 мін.Таке враження що голос з підземелля ?
Оооо..це ппц в навушниках треба спати ??

Останнє редагування:
Всем доброе утро!!!??
05907.gif
16455935939107234949862085194001.webp

Prostomariia, Окальцованна :mamba:доброго ранку красуня :ангел:. Рано встаєш, більше зробити встигаєш, молодець :good:

Доброго ранку всім ?☕
Нехай сьогодні не буде нічого зайвого, нічого, що заважає чи дратує.
Тільки хороше, тільки важливе та потрібне... ? ? ?
FB_IMG_1645594566818.webp

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі