Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мене сімейна зараз в психіатричну лікарню відправе:facepalm:я вже зранку моск всім полюбила кому тільки могла?
він в тебе як, все стерилізоване, все кип'ячене, по 10 разів помите? чи, що впало, те протерлось, облизалось тобою і йому до рота?)

він в тебе як, все стерилізоване, все кип'ячене, по 10 разів помите? чи, що впало, те протерлось, облизалось тобою і йому до рота?)
Що впало,те можливо протерлось?
Русь ,вони страхуються.....не переживай!Твоя сімейна в першу чергу....Все буде добре!
Тобі тест робили?
Там Профєсор вже горить?????

Нас госпіталізували???????
ну, не кіпішуй з того, все буде ОК.
ускладнень для дітей у Корони немає, хіба пов'язане з СНІДом та іншими імунними проблемами...
то явно не твій варіант, все буде нормально у вас...
лікарі просто страхуються, враховуючи високу температуру...
за два-три дні випишуть, коли будуть спокійні... адже 40, то вже температура на межі небезпечної...
Що впало,те можливо протерлось?
значить імунітет сильний повинен бути, всякою бацилою слабою не налякати...
трішки температуру потримають на контролі і випнуть вас звідти...

?92я набрала чуток
Доброго ранку шановні ??
Якби Окальцованна :mamba:мала б 92 кг - то б не була вічно голодною, бо мала б запас сала на животі і стегнах і тим організм і харчувався би :punish:не бреши мені тут. Килограмм 7 за зиму набрала оттим :punish:пивом по вихідних і голубцями раз у :punish:два тижні.
До літа скидуй зайве сало :punish:бо Храпунчик :bb:довго такого слоника терпіти не буде. Почула :rolleyes:. І ще :punish:разок

Якби Окальцованна :mamba:мала б 92 кг - то б не була вічно голодною, бо мала б запас сала на животі і стегнах і тим організм і харчувався би :punish:не бреши мені тут. Килограмм 7 за зиму набрала оттим :punish:пивом по вихідних і голубцями раз у :punish:два тижні.
До літа скидуй зайве сало :punish:бо Храпунчик :bb:довго такого слоника терпіти не буде. Почула :rolleyes:. І ще :punish:разок
Шось ти розмахався тут клешнями:mamba:киш протівний?
Ужас...я в шоці???Лікування повністю безкоштовне?
?Ну це ж чудово
А старші як? Не поболіли?
DIVULYA ?, шо там у нас на вечерю Людок??
Я не встигла в хату зайти, як стала уху варить з хребта

Останнє редагування:
Ужас...я в шоці???Лікування повністю безкоштовне?
Покращення пришло:D
Шось ти розмахався тут клешнями:mamba:киш протівний?

?Ну це ж чудово
А старші як? Не поболіли?
DIVULYA ?, шо там у нас на вечерю Людок??
Я не встигла в хату зайти, як стала уху варить з хребта
Бургер в Маке:dryd:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі