Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Взагалі не розумію навіщо верх.....ладно шорти....
Ну, якщо спати під кондюром, то байдуже... А якщо нежить від нього, а разом спати дуже жарко... То шовкова білизна дуже добре вбирає в себе піт і висихає одразу... Спати легше, не так жарко, мокро...
Ну і можна спати не в стилі "відповзти від мене, гаряче пітне чудовисько, на іншу сторону ліжка" в дні, коли на вулиці 35+ в тіні...

Ну, якщо спати під кондюром, то байдуже... А якщо нежить від нього, а разом спати дуже жарко... То шовкова білизна дуже добре вбирає в себе піт і висихає одразу... Спати легше, не так жарко, мокро...
Ну і можна спати не в стилі "відповзти від мене, гаряче пітне чудовисько, на іншу сторону ліжка" в дні, коли на вулиці 35+ в тіні...
Боже?....що це за жахлива жінка у вас була?

Я в сенсі не дружини ...а дівчини,жіночки,гьорлси...
Ну, а то не обговорюється...
Що було, того вже немає... Через певні спори я був ініціатором, щоб не було...
Стосовно ж ночівлі, то залежить від житла багато... Наприклад в Києві на Ахматова певний час жив, квартира вікнами в сторону Позняків виходила, жара неймовірна... Кондиціонер на ніч не включиш... А обнявшись/поруч, спати дуже жарко...

Інший варіант - приватний будинок.
Якщо він добре утеплений пінопластом назовні, товстенькі стіни, то діє ефект термосу... Брат будувався, стіни з ракушняка, обкладені наружним (облицювальним) кирпичем. Літом коли він з сім'єю їде у відпустку, я зазвичай туди переїзджаю замість сторожа... В будинку літом прохолодно... Зимою навпаки - дуже тепло... Тобто літом навіть кондиціонер особливо не потрібен...

Інший варіант - приватний будинок.
Якщо він добре утеплений пінопластом назовні, товстенькі стіни, то діє ефект термосу... Брат будувався, стіни з ракушняка, обкладені наружним (облицювальним) кирпичем. Літом коли він з сім'єю їде у відпустку, я зазвичай туди переїзджаю замість сторожа... В будинку літом прохолодно... Зимою навпаки - дуже тепло... Тобто літом навіть кондиціонер особливо не потрібен...
Це в мене так.Літом супер.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі