Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
?Ну так скоро і це буде актуально?

Ніт?де в мене скільки часу, я максимум з вами??
В тік-ток менше зависай?
Я також так думаю. Якщо Душа всім буде рекомендувати брати кредити....
Я тіко Вам?
А по чесному,якби знала чим моя гра з мфо скінчиться,то б краще набрала тих грошей і щось купила за них,то хоч було б видно,де ті гроші ділися?

??
А взагалі як воно з боржниками спілкуватись?
Нормально... В минулому році закривав одну справу, жінка кілька разів телефонувала, дякувала. Божилась що більше не буде в борг брати, щоб не вляпатись знову...
Взагалі більшість людей не розуміють чи потрібне воно їм чи ні... Іноді в людини є певне майно і бояться його втратити, не знаючи як підійти до цього всього...

Нормально... В минулому році закривав одну справу, жінка кілька разів телефонувала, дякувала. Божилась що більше не буде в борг брати, щоб не вляпатись знову...
Взагалі більшість людей не розуміють чи потрібне воно їм чи ні... Іноді в людини є певне майно і бояться його втратити, не знаючи як підійти до цього всього...
Нормально і все????

Ну, без деталей... Але є люди яких зупиняли від розпродажі майна, з метою розрахуватись з банками/мфо (при тому, що вартості майна не вистачало навіть на 25-30% погашення боргів)
Нормально і все????
Більшість людей після консультації йдуть думати, радитись з рідними, збирати гроші на процедуру... Це ж не знесення ВНН, тут суми більші потрібні.... ((

Ну, без деталей... Але є люди яких зупиняли від розпродажі майна, з метою розрахуватись з банками/мфо (при тому, що вартості майна не вистачало навіть на 25-30% погашення боргів)

Більшість людей після консультації йдуть думати, радитись з рідними, збирати гроші на процедуру... Це ж не знесення ВНН, тут суми більші потрібні.... ((
А на форумі як Вам з нами спілкується?
Чудні ми??

Я про нашу кімнату знайомств, взагалі то?
А на форумі як Вам з нами спілкується?
Чудні ми??
Лічно я ні? а ти може й да???

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі