Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
У вас вірно зазначено. жити, працювати, разом проводити час. Я про це і вів розмову. Що всі повинні чимось займатись. Не лише з метою заробітку фінансів, але сидячи вдома у жінки їде криша, просто день у день дивитись за дітьми... Потрібен викид цих емоцій кудись...
Да я ваще умна женщіна)???Жартую.Я в плані постійного декрету,з вами згідна.Для жінки це дійсно важко.Але тут і чоловік має це розуміти)І дати можливість дружині кудись викинути ці емоції.Нажаль не завжди це ,биття поклонів,лобом у підлогу,перед чоловіком)))?А просто змінити на день,два і просто дати можливість присвятити час собі)))

Да я ваще умна женщіна)???Жартую.Я в плані постійного декрету,з вами згідна.Для жінки це дійсно важко.Але тут і чоловік має це розуміти)І дати можливість дружині кудись викинути ці емоції.Нажаль не завжди це ,биття поклонів,лобом у підлогу,перед чоловіком)))?А просто змінити на день,два і просто дати можливість присвятити час собі)))
Розумна жінка - страшна річ.
??
П.с. погоджуюсь повністю з цим )

Скажи.Теж читаю,і в'їхати не можу.А просто нормально жити,працювати,разом проводити вільний час уже не дано)))
Взагалі, якесь таке відчуття що лише гроші,і їх кількість роблять в сім'ї відносини.А нормальні людські почуття ніхто до уваги не бере.
Видно це вже нікому не потрібно
ПЕПА??, хожу шо по Тітаніку...тут все,і боулінг,і теніс,і більярд....

Водичкою не заливає?)
Я дуже гарно плаваю?
Клас?Відпочивай.І насолоджуйся)?
DIVULYA ?, і все ж таки поглядай в сторони)))?Мало лі))))?
Так і роблю
IMG_20220219_194455.webp

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі