Дід
Читач
- Дописи
- 59590
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139169
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Бачу в тебе досвід в цьму питанні єНа коліна, і молі о прощєнії?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Бачу в тебе досвід в цьму питанні єНа коліна, і молі о прощєнії?

?Головне що б до пояса діставав??????
Пожалій людину похилого віку?....не підніметься ж?
??????
Пожалій людину похилого віку?....не підніметься ж?
Тепер і тебе будеБачу в тебе досвід в цьму питанні є![]()
![]()
![]()

Щелепу вдінь ....не позорься?
Не вказуй діду, шмаркачкаЩелепу вдінь ....не позорься?

Це його скарбА ви все дідові зуби рахуєте?
А я їсти хочу???Це його скарб
Я ж з повагою?....шо там коліна?не крутять?Не вказуй діду, шмаркачка![]()
![]()
Пий каву???????А я їсти хочу???
А готувати лінь?
Точно! Я забула про неї ???Пий каву???????
Я ж з повагою?....шо там коліна?не крутять?
Мені ще б масло з хлібом.....і більше нічого не треба було б?Точно! Я забула про неї ???
І тюлька є?
Оце страшко?
Я таких боюсь,?Ну в тебе й повага до літніх людей![]()
![]()
![]()
нічого не змінилось. спочатку мене приєднало, потім коли нажав "анмут" справа зверху на телефоні, мене викинуло з чату і повторно я його не бачу, не пускає
пробую зайти з ПК, пише що в группі аж 1 людина. при нажатті "Join group", викидує "sorry this group is not accessible"
Admin нужна помощьнічого не змінилось. спочатку мене приєднало, потім коли нажав "анмут" справа зверху на телефоні, мене викинуло з чату і повторно я його не бачу, не пускає
пробую зайти з ПК, пише що в группі аж 1 людина. при нажатті "Join group", викидує "sorry this group is not accessible"
моментAdmin нужна помощь
Не успели значит. Сейчас подправимнічого не змінилось. спочатку мене приєднало, потім коли нажав "анмут" справа зверху на телефоні, мене викинуло з чату і повторно я його не бачу, не пускає
Вы с какого клиента заходите? Вас выкидывает почему-тонічого не змінилось. спочатку мене приєднало, потім коли нажав "анмут" справа зверху на телефоні, мене викинуло з чату і повторно я його не бачу, не пускає