- Дописи
- 12210
- Реакції
- 29757
- Бали
- 3765
Morfius не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вечер сюрпризов
Раз,два......Біжи ?
Лупаш?Раз,два......Біжи ?
Каралева бала?Ну тогда можно?....пусть красотка отдохнёт.... прийдёт с хорошим настроением![]()
Раз,два......Біжи ?

Будешь прынцом ....ну и по сценарию????Каралева бала?
Я буду как обычноБудешь прынцом ....ну и по сценарию????
Хоч наколдую им веселую ночку?Вообще озвіріли.То жаба то свиня.Дякую всім дуже.Мені неймовірно приємно.Гарного всім вечора.
та ж жартуємоВообще озвіріли.То жаба то свиня.Дякую всім дуже.Мені неймовірно приємно.Гарного всім вечора.

Згориш ?...очі будуть ...короче бетменом будеш
Уже настроиласьта ж жартуємо![]()

Я хочу це бачить??Якщо доживуть....хлещат віскарь 50 градусн.
Синька?Я хочу це бачить??
Машка ...вони всі по возрасту 18....і в два рази більші мене,всі по зросту 180+ ...я як з 9 класу...Я хочу це бачить??
Вообще озвіріли.То жаба то свиня.Дякую всім дуже.Мені неймовірно приємно.Гарного всім вечора.

Завидно скажиМашка ...вони всі по возрасту 18....і в два рази більші мене,всі по зросту 180+ ...я як з 9 класу...
Лоби ,п'ють і нічого їм не має?

Головне, шо в них і похмілля не буде… не те, шо у нас, старічків)))Машка ...вони всі по возрасту 18....і в два рази більші мене,всі по зросту 180+ ...я як з 9 класу...
Так той ж бо й воно? хоч одним оком би глянутьМашка ...вони всі по возрасту 18....і в два рази більші мене,всі по зросту 180+ ...я як з 9 класу...
Чесно....тільки радію.Завидно скажи![]()