ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44008
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104742
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Нема з ким)?Приєднуйся ?
Треба якийсь двіж організувати.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нема з ким)?Приєднуйся ?
17 що робиш?Нема з ким)?
Треба якийсь двіж організувати.
Це наступний тиждень?У вівторок маму ложать на операцію,то незнаю як буду.17 що робиш?
Ми з Людасіком в четвер на концерт. Може тобі квиточок?Це наступний тиждень?У вівторок маму ложать на операцію,то незнаю як буду.
На який?Це у вас там?Ми з Людасіком в четвер на концерт. Може тобі квиточок?
Так) Мені ? пару квиточків подарував. Можемо ще один дістати)На який?Це у вас там?
Оо, молодці, а хто виступає??Ми з Людасіком в четвер на концерт. Може тобі квиточок?
Та ні,зараз не поїду.Бо якщо не вговорю маму щоб в Києві оперувалась,прийдеться їхати до дому.Так) Мені ? пару квиточків подарував. Можемо ще один дістати)
Повідомлень чи створених постів? У мене понад 1 тис повідомлень на даний момент...Це пости з "прихованим вмістом". В даному випадку його можуть прочитати форумчани, які мають 500 і більше написаних повідомлень на форумі.
Повідомлень)Повідомлень чи створених постів? У мене понад 1 тис повідомлень на даний момент...
А чому тоді я не бачу з 1 тис? Пише, потрібно мати 500 для перегляду...Мілок?
Strom, на форумі лише одна валюта?
Тому що Ви атестацію Мілкою не пройшлиА чому тоді я не бачу з 1 тис? Пише, потрібно мати 500 для перегляду...

" Для просмотра скрытого содержимого необходимо иметь 500 message сообщений "Повідомлень чи створених постів? У мене понад 1 тис повідомлень на даний момент...
І? Я тому і уточнював. Це що за "message сообщение"?" Для просмотра скрытого содержимого необходимо иметь 500 message сообщений "
Так ви бачите, що написано ))А чому тоді я не бачу з 1 тис? Пише, потрібно мати 500 для перегляду...
![]()
Тю, блін. Думав там ще щось є...Так ви бачите, що написано ))
В чому запитання ?
Фіолет