Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
У меня в планах пару кг набрать. Так что буду кушать, кушать и ещё раз кушать.
Если весишь меньше Анжелины Джоли (45кг), тогда да, набирай... Если больше :punish:не вздумай - ещё раз кушать...

Если весишь меньше Анжелины Джоли (45кг), тогда да, набирай... Если больше :punish:не вздумай - ещё раз кушать...
В тебе там все добре??
За 20 за можна суперский перекус зробити. Вчора пробував... Давати ресепт?
Пишіть?

Ну при росте 163 , вешу сейчас 44. Нужно набрать. А то цыцы совсем ушли. Но обещали вернуться

Я з вами ...тільки раді отого всього??

Та давай вже, ізвєрг)))
Береш пару картоплин. (1 сорт щоб був, не мішати... Картопля не сильно тверда, та що на топчену йде гарно саме краще) З лушпайками. Миєш. На скибки ріжеш. Поливаєш оливковою олією і соняшниковою (можна одною, я мішаю).
Приправи сипеш. Італійські трави, паприка копчена, часник сушений, тим'ян, суміш перців, можна базилік ще... Замішуєш руками, духовка 200 градусів врубаєш грітись.
На деко папір краще постелити.
Викласти дольки картоплі (не навалювати, за 20 хв не пропечеться), якщо вийде, "на руба" (вниз шолухою)… так більше влізе і краще запечеться.
Запікати до золотистого кольору. Можливо на 1-2 хв дольше...
Зібрати в миску, посолити, попідкидати (щоб сіль змішалась).

Берег пару картоплин. З лушпайками. Миєш. На скибки ріжеш. Поливаєш оливковою олією і соняшниковою (можна одною, я мішаю).
Приправи сипеш. Італійські трави, паприка копчена, часник сушений, тим'ян, суміш перців, можна базилік ще... Замішуєш руками, духовка 200 градусів врубаєш грітись.
На деко папір краще постелити.
Викласти дольки картоплі (не навалювати, за 20 хв не пропечеться), якщо вийде, "на руба" (вниз шолухою)… так більше влізе і краще запечеться.
Запікати до золотистого кольору. Можливо на 1-2 хв дольше...
Зібрати в миску, посолити, попідкидати (щоб сіль змішалась).
В мене вже на спеціях слюнки почали капати))) Таки піду гляну на кухню)))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі