Ми вже обговорювали наявність совісті у юристів....Совість є??
Так вас же багато, а я одненький... І всі в різних містах...Показуєте.....то пригощайте ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ми вже обговорювали наявність совісті у юристів....Совість є??
Так вас же багато, а я одненький... І всі в різних містах...Показуєте.....то пригощайте ?
Я саме ближче?Ми вже обговорювали наявність совісті у юристів....
Так вас же одного, а я одненький... І всі в різних містах...
То також з підгону... Ото працюєш, працюєш, а замість грошей людина продуктами розраховується... Ех...
Так там же і Шарлотта є))Я саме ближче?
Вона трохи далі на 70 кмТо також з підгону... Ото працюєш, працюєш, а замість грошей людина продуктами розраховується... Ех...
Так там же і Шарлотта є))
Давайте на картоплю махнемось)?То також з підгону... Ото працюєш, працюєш, а замість грошей людина продуктами розраховується... Ех...
І Пепа з Душою під'їдуть)?То також з підгону... Ото працюєш, працюєш, а замість грошей людина продуктами розраховується... Ех...
Так там же і Шарлотта є))
Вона хіба в Хмільнику/Летичеві?Вона трохи далі на 70 км
Ото жадні дівчата пішли... Висилаєте, а ми розіп'ємо...Strom, висилаєте мені....а ми все розіп'ємо??
Ніт.Вона хіба в Хмільнику/Летичеві?
Ну всі ми ....дівчата....зберемось і вип'ємо...шо не так??Ото жадні дівчата пішли... Висилаєте, а ми розіп'ємо...
А чому це ти саме ближче?Я саме ближче?

Ну, перед цим же писала про Вінницю... От і запам'яталось...Ніт.
І не вгадуйте....
З дуже мальовничого містечка,оповите рікою і лісом....
Де тече тихе і мирне життя,і дитинство там найкраще???
Ну всі ми ....дівчата....зберемось і вип'ємо...шо не так??
Бо такА чому це ти саме ближче?![]()

Хватить очі замилювати.Шоколадки будуть?)?Ну, перед цим же писала про Вінницю... От і запам'яталось...
На 8 березня хіба. Якщо в мене ліцензію не заберуть до того часу...Хватить очі замилювати.Шоколадки будуть?)?
Ніт)Звозить нічого не треба.Все чудово доходить поштою)На 8 березня хіба. Якщо в мене ліцензію не заберуть до того часу...
Шоколадки в Київ звозити?)
Таки да,на 11 кілометрів ти ближче?Бо так![]()