ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44008
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104742
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Що морозиця)дайте вже номер
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Що морозиця)дайте вже номер
Тримайся мала??????
Хочу до дому?
і буде тут
хникати. З'їла цукерок, відклала телефон і працювати 
Тут переговори продажу-купівлі проводьте?дайте вже номер
А мій портрет не хочеш купити??Недорого?Да не вопрос...![]()
Дякую)Але я не сильно перероблена?
Ага.....нехай далі хочуть?Доречі вже третій поляк 35-45років питав за Українських жінок ...кажу завжди їм що трябо гарно заробляти, щоб мати Українку. (їх зарплата 900-1300євро)...хочуть вони наших, хочуть ?
Ага.....нехай далі хочуть?
Німускулисті мужички, не хочеш бути панночкою?
Правильно
. Нічого екзотичного в поляків немає...схожість є. Правда вибор праці у них в 10 разів більше і рівень зарплат на 50%вищий. А ціни на продукти нижче ніж в Україні... Кг. Свинини по 60грн з салом і 90 чистий шмат без сала.,масло 250г.-28грн. Банани по 21 грн. Апельсини по 20грн.цукор по 17грн....і т. дТреба, щоб ти нам продукти висилав?....а ми тобі гроші скидували.Правильно. Нічого екзотичного в поляків немає...схожість є. Правда вибор праці у них в 10 разів більше і рівень зарплат на 50%вищий. А ціни на продукти нижче ніж в Україні... Кг. Свинини по 60грн з салом і 90 чистий шмат без сала.,масло 250г.-28грн. Банани по 21 грн. Апельсини по 20грн.цукор по 17грн....і т. д
Після отримання посилки)))?Треба, щоб ти нам продукти висилав?....а ми тобі гроші скидували.
Ну не набагато і нижчі.Правильно. Нічого екзотичного в поляків немає...схожість є. Правда вибор праці у них в 10 разів більше і рівень зарплат на 50%вищий. А ціни на продукти нижче ніж в Україні... Кг. Свинини по 60грн з салом і 90 чистий шмат без сала.,масло 250г.-28грн. Банани по 21 грн. Апельсини по 20грн.цукор по 17грн....і т. д
ЗвичайноПісля отримання посилки)))?
Угу,можливо...Звичайно
Правильно)Ще заробе)?Угу,можливо...
До речі 2 місяца тому, один їхав додому і купив 15 кг. Свинини.. Техніка тут дорожча, але харчи, одяг - дешевшеТреба, щоб ти нам продукти висилав?....а ми тобі гроші скидували.