ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44008
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104742
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Атставіть)?Шо за сльози??Все...так тошно на душі якось???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Атставіть)?Шо за сльози??Все...так тошно на душі якось???
Ох...накрило?????Атставіть)?Шо за сльози??
Зовсім з ума зійшла?Ще чого не було.З яких дєлов накрило?В тебе щось сталось?Ох...накрило?????
? Можна замутить п'янку онлайн, на вихідніОх...накрило?????
А я роблю???? Можна замутить п'янку онлайн, на вихідні
До котрої?А я роблю???
Та до вечора.В мене цілий тиждень кастинг???лєпщицю вибираю)?Завтра знов.Всі такі ліниві,а зарплату хочуть не меньше тисячі в день)Ото я їх дресирую на всі гроші)???До котрої?
?ІзвєргТа до вечора.В мене цілий тиждень кастинг???лєпщицю вибираю)?Завтра знов.Всі такі ліниві,а зарплату хочуть не меньше тисячі в день)Ото я їх дресирую на всі гроші)???
Здрастє)?У мене принцип.Можу я,значить можуть усі.Поки не знайду таку як я,всі на виход.?Ізвєрг
Шось рідко буваєш ?Спасибо
Привет, аферюги![]()
Скільки разів можна пити каву? Годуєте?Здрастє)?У мене принцип.Можу я,значить можуть усі.Поки не знайду таку як я,всі на виход.
Оооо, кава)???Вчора мадам у мене була)12 айфон,парламент аква)Я подивилась на свій ксіомі,вздохнула?і відправила)?Шось рідко буваєш ?
Скільки разів можна пити каву? Годуєте?
? хочу їсти
Но я мысленно с вами, соскучилась капецОооо, кава)???Вчора мадам у мене була)12 айфон,парламент аква)Я подивилась на свій ксіомі,вздохнула?і відправила)?
Маша,да діло не в каві і годуванні,хай їдять що хочуть.Я думаю повар голодним бути впринципі не може) А якщо розумний,то і вдома наїдяться)?Мені треба щоб ліпили.А вони що угодно ліплять,но не так як треба.Такі шедеври,я в шоці)
а Як же політ фантазіїХрапун буде цьомать і радіть?потім що з прослойкою сала на животі і стегнах робитимеш
![]()
Хто перемагає??Воюю с миграционной службы, с банком.. ничего нового...
Я швидко приземляю)))?а Як же політ фантазії
Пока что ничьяХрапун буде цьомать і радіть?
Хто перемагає??