Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Шось рідко буваєш ?

Скільки разів можна пити каву? Годуєте?
Оооо, кава)???Вчора мадам у мене була)12 айфон,парламент аква)Я подивилась на свій ксіомі,вздохнула?і відправила)?
Маша,да діло не в каві і годуванні,хай їдять що хочуть.Я думаю повар голодним бути впринципі не може) А якщо розумний,то і вдома наїдяться)?Мені треба щоб ліпили.А вони що угодно ліплять,но не так як треба.Такі шедеври,я в шоці)

Prostomariia, Та отож... :wacko: Но я мысленно с вами, соскучилась капец

Оооо, кава)???Вчора мадам у мене була)12 айфон,парламент аква)Я подивилась на свій ксіомі,вздохнула?і відправила)?
Маша,да діло не в каві і годуванні,хай їдять що хочуть.Я думаю повар голодним бути впринципі не може) А якщо розумний,то і вдома наїдяться)?Мені треба щоб ліпили.А вони що угодно ліплять,но не так як треба.Такі шедеври,я в шоці)
:beee:а Як же політ фантазії

Воюю с миграционной службы, с банком.. ничего нового...

:beee:а Як же політ фантазії
Я швидко приземляю)))?
Але сьогодні реально закралася думка,що я б і сама у себе не робила б)?Але робота є робота.І знайти реально важко.Є одна,може тільки на вихідних поки,до квітня працює на роботі іншій.Я ж не требую нічого не реального,просто щоб руки були швидкими,а не взяла тісто і думала що з ним робити.Кароче,прорвусь.Не все що є з кого вибирати.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі