Dusha💚💚💚
✩ Premium ✩
- Дописи
- 16261
- Рішення
- 1
- Реакції
- 31889
- Бали
- 7240
Dusha💚💚💚 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мій нікуди не спішить взагалі?Але він встиг
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мій нікуди не спішить взагалі?Але він встиг
Вспіє ще)Мій нікуди не спішить взагалі?
А в мої весь час фізкультура ???Мій нікуди не спішить взагалі?
В нас тільки по закривали до 9???
Та я думаю шо це не надовго. Вже проходили таке. Тільки но тіпа спад ковіда почався ( ми ж рулили на першому місці по захворюванності ) і рішили відкрити заклади... Думаю за тиждень знов прикриють... вже заіпало це все ((А в нас на два тижні ???
В мене вчить ...І дуже не хоче онлайн навчанняМій нікуди не спішить взагалі?
Угу, їм кабачкову ікру з чорним хлібом ??Красотуль,ти вже дома?
А що це за навчання?Я пам'ятаю на першому карантині зайшла до сусідки,на старій квартирі,а діти одне вліжку з бантом на голові і в піжамі?другий за столом у рубашці і трусах миска бутерів,відро чаю,діти учаться)???В мене вчить ...І дуже не хоче онлайн навчання
В мене зернята?....і печиво...і шоколад....ну скоро холодильник відкрию?????Угу, їм кабачкову ікру з чорним хлібом ??
бл, а я так сала захотіла?Угу, їм кабачкову ікру з чорним хлібом ??
Нічосє обжиралово устроїла?В мене зернята?....і печиво...і шоколад....ну скоро холодильник відкрию?????
А я шоколаду,ну дєнєг нєт,буду топтать сало)бл, а я так сала захотіла?
Я ще все це в прикуску з салом їла і діжонською гірчицею, ну не писала, бо я ж лєді??бл, а я так сала захотіла?
Та поx, що леді? Я ще й з цибулькою точу)))Я ще все це в прикуску з салом їла і діжонською гірчицею, ну не писала, бо я ж лєді??
На велосипеді)))?Я ще все це в прикуску з салом їла і діжонською гірчицею, ну не писала, бо я ж лєді??
?Є сумніви?На велосипеді)))?
Краще б чорну ікру... можно без хлібаУгу, їм кабачкову ікру з чорним хлібом ??
Я б червоної навернула? Але сало теж тєма?Краще б чорну ікру... можно без хліба
А кабачки Танюсі віддати тре було )))
Смачно?Я ще все це в прикуску з салом їла і діжонською гірчицею, ну не писала, бо я ж лєді??
Є,бо помню що вєлік угнали)))??ну всьо, я кабан, можна йти спать, точніше дивитись тік ток до часу ночі??
?Є сумніви?