Свобода
Only read
- Дописи
- 5163
- Реакції
- 9001
- Бали
- 4515
Свобода не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ПольшаОце ти працюєш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ПольшаОце ти працюєш?
І шо?.......посада ,,трутень,,?Польша![]()
Я ще 1 заяву про відвід судді буду писати. Тільки треба знайти документи.... А то десь поклав, не можу знайти...Оце ти працюєш?
Давайте ,будем шукати?Я ще 1 заяву про відвід судді буду писати. Тільки треба знайти документи.... А то десь поклав, не можу знайти...
Працюйза 5 годин ляжу, мені ще годину працювати
. Не переживай ?

?????Давайте ,будем шукати?
Хвилин через 40 я буду шукати в ліжку...Давайте ,будем шукати?
Я ще 1 заяву про відвід судді буду писати. Тільки треба знайти документи.... А то десь поклав, не можу знайти...

Навіть боюсь спитати шо?Хвилин через 40 я буду шукати в ліжку...
А чому суддю відводите?Не компетентний?Я ще 1 заяву про відвід судді буду писати. Тільки треба знайти документи.... А то десь поклав, не можу знайти...
Не вміє шукати?А чому суддю відводите?Не компетентний?
Ну не з релігійних же міркуваньА чому суддю відводите?Не компетентний?

Є підозра, що їй подобаються гроші. Дуже. Це не банкрутство... Це поділ майна по знайомому... А суддя товаришує з адвокатом іншої сторони...А чому суддю відводите?Не компетентний?
Один українець і 50 поляківІ шо?.......посада ,,трутень,,?
То ти халявиш?чи робиш вигляд ,що нічого не розумієш?Один українець і 50 поляків, думаєш мені позволять працювати
![]()
Бджілка-трудівниця ?Один українець і 50 поляків, думаєш мені позволять працювати
![]()
ДжмільБджілка-трудівниця ?
30 хвилин і в хостелДжміль
, після обіду начальства немає, тиждень в другу зміну, вот і кайфую))От роботяга30 хвилин і в хостел, після обіду начальства немає, тиждень в другу зміну, вот і кайфую))