ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44008
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104742
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Це ???форума)))А це хто?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це ???форума)))А це хто?
Ні. В думках подумав, невже всі 3-5 тис?)Уверена ,что мысленно придумали место для заначки?
Чого так мало??Ні. В думках подумав, невже всі 3-5 тис?)
Боже мій,що ви за юрист чи арбітражний,що вам помогти хочеться)?Ні. В думках подумав, невже всі 3-5 тис?)
В мене так складається, що фіг визначиш зарплату... Хіба в кінці року коли звіт складається річний... )))Уверена ,что мысленно придумали место для заначки?
Та я ж не за себе думав... ))Чого так мало??
Я не сказала сидіти вдома) Я сказала, що знайде собі заняття. Якщо є надійний тил і не треба гарцувати як поні, то завжди можна займатися чимось корисним, що приносить задоволення, а часто і дохід. Але хід думок в тебе дуже правильний, бо часто можна почути "А шо ти робила цілий день?"...Дах поїде...
Сидіти з дітьми, навіть якщо час від часу зриватись, реально важко... Якщо є освіта і можливість обом працювати і нормально заробляти - краще найняти няню для дитини... Щоб знизити тиск на матір...
Це ваще фігня)))?Ноготочки, косметика і на колготки не останеться)?Чого так мало??
Дякую, я сам... ))Боже мій,що ви за юрист чи арбітражний,що вам помогти хочеться)?
Після цього його попробуй жени на комусь?Це ваше фігня)))?Ноготочки, косметика і на колготки не останеться)?
Ну якщо в день)))То норм)))?Дякую, я сам... ))
То я просто зі стелі взяв суму... Не рахуючи зарплатню...
То я поки не нотаріус... Це там в день 500-600$...Ну якщо в день)))То норм)))?
Абманьщик)))?То я поки не нотаріус... Це там в день 500-600$...
Можливо коли відберуть корочку арбітражного подумаю щодо нотаріуса...
А вы оптимист ?То я поки не нотаріус... Це там в день 500-600$...
Можливо коли відберуть корочку арбітражного подумаю щодо нотаріуса...
Так. Де там аналоги?!Абманьщик)))?
Реаліст.А вы оптимист ?
Забула глянути.?Так. Де там аналоги?!
Ай яй яй... Обманула. А я чекав і вірив...Забула глянути.?
?как я могла)))Ай яй яй... Обманула. А я чекав і вірив...
Ось так... Взяла і змогла...?как я могла)))
Я працюю весь день)Щоб було на ноготочки,колготочки і все проче)Панятна???Ось так... Взяла і змогла...![]()
Ні, ходила з торчащими? уявляєшЛіфон на працю вділа![]()
Хто ж його не дивитьсяВи таки дивитесь ролики Сать'ї?)