Prostomariia
Only read
- Дописи
- 19596
- Реакції
- 42697
- Бали
- 3765
Prostomariia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
??Тіпа ти натуральна)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
??Тіпа ти натуральна)))
А яка там зараз фаза місяця???Dusha?????, лови) Дійсно помічна штука...
![]()
Жиросжигающий суп клиники Майо — быстро и эффективно
Это не просто рецепт супа, а пошаговое описание, как им пользоваться. Что ж, можете попробовать. Действительно, это может сработать, и Вы сбросите несколько кило. Ради этого стоит постараться. В от…www.varimsup.com
На це поx)А яка там зараз фаза місяця???
Ну і гадость)))???Dusha?????, лови) Дійсно помічна штука...
![]()
Жиросжигающий суп клиники Майо — быстро и эффективно
Это не просто рецепт супа, а пошаговое описание, как им пользоваться. Что ж, можете попробовать. Действительно, это может сработать, и Вы сбросите несколько кило. Ради этого стоит постараться. В от…www.varimsup.com
Там третій пункт...ну якщо я ще з чоловіком в цьому місяці не розлучалася,то значить ще повного місяця не було...?На це поx)
2л воды, пучок селеры и соль?)Селеру жуй! Можу дати рецепт чудового супу для похудання, все одно вдома сидиш))))
Всмислі??2л воды, пучок селеры и соль?)
Короч,я так зрозуміла далі третього пункту можна не читати??Ну і гадость)))???
Ще багато цибулі???2л воды, пучок селеры и соль?)
ціцьки
покажеш

Так в нас є лопірамід?жиросжигающий суп клиники Майо, — чем больше ешь, тем сильнее худеешь.
Т.е. чем больше кушаешь - тем больше какаешь, а суп даст заряд такой, что с унитаза не слезешь?
Жертвой тут выступит моя попа, сидеть на унитазе...Ще багато цибулі???
Але краса вимагає жертв)))
Может тогда чопик забить?Так в нас є лопірамід?
Ой не кажи... Є люди, яким достатньо просто подихати біля бутерброду і плюс 5 кг. Тоді треба підбирати збалансоване харчування. Я, наприклад, виключила майже всі вуглеводи із раціону. Залишила тільки швидкі. У кожного різний метаболізм, тому не так все легко.От вам не має що робити?
Люди їжте все і в міру.
Піду макаронів з сосіскою поїм і з салатом з капусти ,яєць і майонезу...і чаєм смачним ....з цукром зап'ю?Ще багато цибулі???
Але краса вимагає жертв)))
Зате пузіко зникне ?Жертвой тут выступит моя попа, сидеть на унитазе...