- Дописи
- 12210
- Реакції
- 29757
- Бали
- 3765
Morfius не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ти просто дуууууууже сильно любиш вареники)??

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ти просто дуууууууже сильно любиш вареники)??

Оце здоровий сон у вас)))А тут поки не передумаєш все,а де що і по три рази фіг заснеш)Я засыпаю за полторы-две минуты... Только голова на подушку ляжет...
Я ліплю пельмені і вареники не в Галі.Я засыпаю за полторы-две минуты... Только голова на подушку ляжет...
В Галя Балувана?)
Или поваром?
Я обычно покупаю уже замороженные, потому что я рукожоп в плане работы с тестом на кухне...Я ліплю пельмені і вареники не в Галі.

Кожному своє)))Я обычно покупаю уже замороженные, потому что я рукожоп в плане работы с тестом на кухне...![]()
Якщо ви в Кийові - обов'язково зайдіть в магаз до ПЕПА❄️Я обычно покупаю уже замороженные, потому что я рукожоп в плане работы с тестом на кухне...![]()
Там сенс був в іншому??Шо значить як зустрінеш так і проведеш?Пачему я не сплю кожен день ,а хожу на роботу)))?
Всьо норм, тре мати файних клієнтів.Коли ти в мене менеджером задєлався?)))?
Заради вареників готовий на все?Коли ти в мене менеджером задєлався?)))?
Я в 2 часах езды от Кийова.Якщо ви в Кийові - обов'язково зайдіть в магаз до ПЕПА❄️
Это где вы живёте?Я в 2 часах езды от Кийова.
И не знаю в каких магазинах искать ПЕПУ
Він у мене поки що один)))??Я в 2 часах езды от Кийова.
И не знаю в каких магазинах искать ПЕПУ
А що Ви вмієте готувати??Я обычно покупаю уже замороженные, потому что я рукожоп в плане работы с тестом на кухне...![]()
Вивіску нада "ПЕПА",щоб всі знали)))?Він у мене поки що один)))??
Я і так уже не правильно на мультфільм реагую???Тільки чую слово Пепа,відразу думаю хто мене тут знає)))?Вивіску нада "ПЕПА",щоб всі знали)))?
В 2 часах езды от Кийова живуЭто где вы живёте?
Яйца умею.А що Ви вмієте готувати??

А які у Вас ще є захоплення,окрім їжі і роботи??Яйца умею.
Суп с фрикадельками из пельменей...
Чувствуется уже дух Гордона Рамзи?)
Борщ. Пока не встречал никого, кто бы лучше меня его умел готовить, но 3-5 часа времени улетает...
![]()