ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44008
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104742
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
"На краю"?Моя так же смотрит? че за фильм?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
"На краю"?Моя так же смотрит? че за фильм?
Эт сериал дерееевня"На краю"?

Ну я дивлюсь все одним махом,до утра буду дивитись???Эт сериал денрееевня![]()
Эт про соплиНу я дивлюсь все одним махом,до утра буду дивитись???
?Эт про сопли
Мож не смотреть,кто-то здохнет для драматизму а в конце они поженятся![]()
Ти вдома засидівся,що серіали про сопли дивишся??жених не сдохнетТитаник чи шо
![]()
"Гостья из будущего" шо ли ?Блін,зависла фільм дивитися і цікавий і в їхати не можу)?Так все закручено.

Так я не смотрелТи вдома засидівся,що серіали про сопли дивишся??
От на фіга)?Эт про сопли
Мож не смотреть,кто-то здохнет для драматизму а в конце они поженятся![]()
У тебе найближчим часом все буде добре і без змінВін тільки мені не вгадує??

Мабуть ти нила що скороводка погано смажить, от він і купив, а нила б про нове бельїшко купив би його?Сковородка![]()
От причепа ? я не смотрел,хрен знает че будет,но я описание прочитал,восток все дела,значит Роксолана ток наше времяОт на фіга)?

хух, оце болванкаПодаруєш храпунуХай тільки будуть носом крутить коли носки їм на 23 дарувати будем?
Ціле состояніє за пару
носки, він набухається зі злості
хамкахух, оце болванка
Насправді цікавий.Це про вербовку російських дур )))?От причепа ? я не смотрел,хрен знает че будет,но я описание прочитал,восток все дела,значит Роксолана ток наше время![]()
если наши снимали то тогда она помретНасправді цікавий.Це про вербовку російських дур )))?

Ага....поговори ще?У тебе найближчим часом все буде добре і без змін. Песики не кусатимуть, сало на животі не передбачається, правда телефон незабаром вийде із ладу і придеться купити новий
![]()

Так,вали давай?Ненада мені тут угадувать.Я дивлюсь)?если наши снимали то тогда она помрет![]()
Амулет-оберіг носиш????????Ага....поговори ще?
В мене просто від тебе броня![]()