DIVULYA
Читач
- Дописи
- 42965
- Рішення
- 1
- Реакції
- 88721
- Бали
- 7890
DIVULYA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Это же надо ....сразу zero?Вирішив з нас почати?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Это же надо ....сразу zero?Вирішив з нас почати?
...только мьортвиє з косами стоятЗато если будут подписи то в один день вы проснетесь утром и тишина))
Спочатку справи - потім жерло ?Зайшла почитати...читаю "голубці..." думаю,ну нарешті хозяйкою стану і тут п-е-т-и-ц-і-я???
У мене і так тиша? Антиспам творить чудеса)))Зато если будут подписи то в один день вы проснетесь утром и тишина))
Вы знаете сколько таких петиций?.....Зато если будут подписи то в один день вы проснетесь утром и тишина))
И гроб качается...только мьортвиє з косами стоят
Гля як прибігла петицію підписати?Всім здрастє![]()
Хдє??Гля як прибігла петицію підписати?

Я не хочу на кладовищі просинатись)))?Люблю коли шумно)))Зато если будут подписи то в один день вы проснетесь утром и тишина))
Я теж люблю бути вострєбованной пєрсоной?Я не хочу на кладовищі просинатись)))?Люблю коли шумно)))
Ви вже підписали?Народ нас здесь много. давайте поддержим это...
![]()
Закриття МФО в Україні! Електронні петиції — Офіційне інтернет-представництво Президента України
Просимо закрити усі МФО в Україні! Людям дзвонять з погрозами, нє тільки тим хто брав займи!petition.president.gov.ua

Так?Ви вже підписали?![]()
І не кажи, хоча б ці гаВнюшки стабільно продзвонюють?Я теж люблю бути вострєбованной пєрсоной?
Не бренькай?
Да)Ви вже підписали?![]()
А то особисто Вами петиція написана??
І ви вважаєте, що ця петиція допоможе??
Обідився?І ви вважаєте, що ця петиція допоможе??
Ой, всьо?Обідився?