Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не судьба!
Я дивлюсь "Хроники хищных городов"??Вперше в житті змінила жанр)))???
Пішла дивитись "клаустрофоби2"
Пощекочу празнічний жирок?
Морозиво)))?Беріть лайфхак)))
То все він...празнічний жирок??Я дивлюсь "Хроники хищных городов"??Вперше в житті змінила жанр)))
То впадло кабель підключить до телевізора,дивлюсь що є)???То все він...празнічний жирок??
Ну ти, звичайно, успокаюй себе...але то він...чуєш, як кличе??????То впадло кабель підключить до телевізора,дивлюсь що є)???
Ніхто мене не кличе))Ну ти, звичайно, успокаюй себе...але то він...чуєш, як кличе??????
То твоє эхо)???Підтримую ?"Хто робив ліпосакцію"???
Де можна відрізати)
Я думаю,тема буде в топі)???Підтримую ?
Ти не думай, а роби? Мені терміново тре кудись подіти комок, великий комок... Дуже великий комок????Я думаю,тема буде в топі)???
????????????Ти не думай, а роби? Мені терміново тре кудись подіти комок, великий комок... Дуже великий комок????
Капець ?Оооо,прочитала Соніну тему про інсту.Така ж лажа була в племінниці десь в жовтні)В одногрупниці взломали інсту,розіслали всім повідомлення.Короче ніхто не перезвонив,всі зразу почали кидати гроші)))Потім коли поняли,що до чого,і порахували хто скільки кинув.За 2 години шахраї заробили 34 тис.грн.
Да.І це не кали були.А звичайні аферюги)))Розіслали з сторінки тієї дівчинки,завбачливо оминули маму,бо теж там щось на рахунок мами було)))Капець ?