Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ой,іди)))Я там була два дні))?А це хоч би на сутки попасти,сніг побачити.Нормальний.
На сегодня ( бо едем ) передают - 17 ночь ( это по Яремче а она ниже на полкм от Бука )) ....
А ваще на Буке поx, гланое шоб не плюсовая... электропушки для чего ))) Там на "оглядовом" можно в снег с высоты прыгать ( только я тебе этого не советовал если шо )))

Тут ,хоть бы ,на каток вырваться ?
Та катків в Києві вагон.Йди і катайся.Як воно плюс на вулиці і дощ йде))Все сіре і грязне.І ти з катка як чорт виходиш.Збирались на минулих вихідних,обламались.

На сегодня ( бо едем ) передают - 17 ночь ( это по Яремче а она ниже на полкм от Бука )) ....
А ваще на Буке поx, гланое шоб не плюсовая... электропушки для чего ))) Там на "оглядовом" можно в снег с высоты прыгать ( только я тебе этого не советовал если шо )))
Представляю её, прыгающей????
Та катків в Києві вагон.Йди і катайся.Як воно плюс на вулиці і дощ йде))Все сіре і грязне.І ти з катка як чорт виходиш.Збирались на минулих вихідних,обламались.
В нас теж повно.В парку залили ....під небом ,класний.?

Ну погода що треба.Яке пригати?)Я на лижі не стала,на тарілці каталась)))?

DIVULYA ?, смачної куті і прибавки2 кг.сала на попкі. Гарного настрою Алмазік :очки:

✨ Щасливого Різдва і
на весь рік добра ! ✨
_______ ????? _______

Нехай разом із передзвонами
Коляди завітають в кожну
оселю ? тепло і затишок,
а в кожній душі буде мир,
спокій, радість і тепло !
FB_IMG_1641540146340.webp

Без названия.webp

Хай Різдво у вишиванці,

Розбудить Вас щасливо вранці

І принесе у вашу хату

усмішок, радості багато,

Розбудить приспані надії,

Зерном і щастям Вас засіє,

Зігріє сонцем і любов’ю

І подарує вам здоров’я!

Добрий ранок!!!??????

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі