Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Здідився геть...такий вредний???ВаЛиКо, драстє ?
Шо такоє? То ава йому не така... То добрий ранок не так сказала... Вхопиш ? ?
Я вчора чоловіку вивалила**** такі)?

Йой, най буде ?Здідився геть...такий вредний???
?він правий)Я собі придивилась самсунг???та що кричала,що не подобається)4500,норм .Хватє на рік)Здідився геть...такий вредний???
Я вчора чоловіку вивалила
Щоб взяв мені айфона 13 в кредит?
Подивився наче на ?
А який?Бо я чоловіку хочу під ялинку купить??він правий)Я собі придивилась самсунг???та що кричала,що не подобається)4500,норм .Хватє на рік)
Я взяла Поко і дуже задоволена. Теж до 5к обійшовся.А який?Бо я чоловіку хочу під ялинку купить?
Бо в нього вже телефон убитий геть.
Не чула про такі.Я в декреті взагалі відстала від життя?Я взяла Поко і дуже задоволена. Теж до 5к обійшовся.
Мені б краще більш до 4тис.,бо 5 мені трохи задорого.Я взяла Поко і дуже задоволена. Теж до 5к обійшовся.
Це модель від Сяомі. Прикольні)Не чула про такі.Я в декреті взагалі відстала від життя?
Дякую.Подивлюсь.???Це модель від Сяомі. Прикольні)
Та взагалі подивися моделі Сяомі. Редмі чи Поко. Можна і в 4 вміститися.Дякую.Подивлюсь.
Редмі в Профєсора,то щось мені не очєнь,хоча йому норм.Та взагалі подивися моделі Сяомі. Редмі чи Поко. Можна і в 4 вміститися.
Таблетки цинабсин, промивати і отривінКак быстро избавиться от соплей?
Чи з ліками чи без...до 10 днів пройдуть...чарівної пігулки нажаль немає...Как быстро избавиться от соплей?
Ну не скажи... Я ненавиджу забитий ніс, тому завжди борюся з сопельками. Мій спосіб ще жодного разу не підвів. 2 дні і як новенький носик)Чи з ліками чи без...до 10 днів пройдуть...чарівної палички нажаль немає...
Спорити не буду...Ну не скажи... Я ненавиджу забитий ніс, тому завжди борюся з сопельками. Мій спосіб ще жодного разу не підвів. 2 дні і як новенький носик)
Я теж схиляюсь до сяомі,бо мене влаштовує антиспам,ніяких програм не треба.Це так глянула,що ніби характеристики,і ціна приємлема.А діла з самсунгами ніколи не мала,то вагаюся.Це модель від Сяомі. Прикольні)
В мене раніше лише Самсунги були. А тепер Сяміки ні на що не проміняю. Навіть на Айфон 13)))Я теж схиляюсь до сяомі,бо мене влаштовує антиспам,ніяких програм не треба.Це так глянула,що ніби характеристики,і ціна приємлема.А діла з самсунгами ніколи не мала,то вагаюся.
Светик, а в интернете покупала или в магазине?Я взяла Поко і дуже задоволена. Теж до 5к обійшовся.