Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А воно прикольно, коли скло. У нас є пара таких магазинів напівфабрикатів. Купую там все із задоволенням, бо видно кухню)
Нє,я не готова до такої слави)))???
Може колись не я буду ліпити,тоді зробим.А поки я ,то ніт)?

Шарлотта, я,коли ми вирішили робити магазин,ходила в розвідку,на один день типу стажування в Галю балувану)?Прощупати що і як вони роблять?Чесно,я витримала до 5 години,як вони там працюють по 12 за 500 грн?Це пекло.Але пару лайфхаків зтирила)))?

Шарлотта, я,коли ми вирішили робити магазин,ходила в розвідку,на один день типу стажування в Галю балувану)?Прощупати що і як вони роблять?Чесно,я витримала до 5 години,як вони там працюють по 12 за 500 грн?Це пекло.Але пару лайфхаків зтирила)))?
Я про них і кажу)))

FB_IMG_1640525539362.webp

Тільки побачила який гарний тигр на аві)?
Я ж, готовлюсь до НР. :boast:
Мен, с..ка, вже й новорічний "подарунок" зробив, проект- мєчта, бл.! Погрузка - завтра, біля Швейцарії і ЧОТИРІ! Вигрузки в Франції! Остання 31.12.21, після обіду...fc18433d96309f6930726024dfec7952.gif

Мен, с..ка, вже й новорічний "подарунок" зробив, проект- мєчта, бл.! Погрузка - завтра, біля Швейцарії і ЧОТИРІ! Вигрузки в Франції! Остання 31.12.21, після обіду...fc18433d96309f6930726024dfec7952.gif
Чотири точки вигрузки????

Важка то робота,хоча деяким здається,а що там важкого-баранку крутити...
Есть такая шутка:
- На чемпионате мира по перетягиванию каната, победила команда дальнобойщиков, работающих на тэнтах...

Ну не нервуй.Знаєш,як ми заздримо,Новий рік у Франції)?
Явилась не запилилась)Шо шкіришся?

Та да)Спать треба лягати,підйом рано,а я бодрствую)???Вчора в 3 заснула)Якесь безсоння напало.
Я ще завтра маю вихідний) Та в мене теж буває, що кручусь до півночі, а потім засинаю на ходу... А мені поспати вдень - це капець? Я потім бешене роблюсь???

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі