Свобода
Only read
- Дописи
- 5163
- Реакції
- 9001
- Бали
- 4515
Свобода не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скачав, собі на телефон, це дійсно те, що потрібно!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Скачав, собі на телефон, це дійсно те, що потрібно!!!
Що саме??Скачав, собі на телефон, це дійсно те, що потрібно!!!
Правильну подачу пельменів ?Що саме??
Як мало чоловікам потрібно для щастя?Правильну подачу пельменів ?
Ну не скажи? Є і вибагливіші?Як мало чоловікам потрібно для щастя?
850 вроде
То за перший раз. Далі 1700. Але ж недорого))) Хоча я вже налаштувалася на службу ?850 вроде
Я з такими не дружу???Ну не скажи? Є і вибагливіші?
Вообще клас.?850 вроде
Скучновато)?Праздники 27 декабря
- День шиворот-навыворот
- Филимонов день
- День вырезания снежинки из бумаги
- День «Сходи в зоопарк»
- День фруктового пирога
- День соблазнения
День соблазнения

Норм) Будем всіх соблазнять?Скучновато)?
Такий погляд соблазнітєльний)???
Я така? СоблазнітєльніцаТакий погляд соблазнітєльний)???
Особливо я.Після двох вихідних)))Я завтра в бешеному темпі буду ліпить?Пусті морозилки.В мене уже паніка)Як ще цих 4 дні дожити.Там свята,може трохи по на їдаються.
Норм) Будем всіх соблазнять?
Все буде ?Ти ж розумничка ? Все встигнеш? І ліпить і соблазнять ?Особливо я.Після двох вихідних)))Я завтра в бешеному темпі буду ліпить?Пусті морозилки.В мене уже паніка)Як ще цих 4 дні дожити.Там свята,може трохи по на їдаються.
Тістоміс з розкаткою)???Все буде ?Ти ж розумничка ? Все встигнеш? І ліпить і соблазнять ?
Звучить соблазнітєльно?Тістоміс з розкаткою)???
Ми по началу хотіли зробити стінку зі скла,щоб було видно.Ну не ми,напарниця.Кажу тільки попробуй ???Я як чуха,в шапці в масці і оце люди будуть дивитись,ні фіга)?А так ніхто не баче,красота.Звучить соблазнітєльно?
А воно прикольно, коли скло. У нас є пара таких магазинів напівфабрикатів. Купую там все із задоволенням, бо видно кухню)Ми по началу хотіли зробити стінку зі скла,щоб було видно.Ну не ми,напарниця.Кажу тільки попробуй ???Я як чуха,в шапці в масці і оце люди будуть дивитись,ні фіга)?А так ніхто не баче,красота.