- Дописи
- 15044
- Рішення
- 1
- Реакції
- 24576
- Бали
- 5690
0pus не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Нет. Не видел.Бачив маршрутку?)?С вєтєрком)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нет. Не видел.Бачив маршрутку?)?С вєтєрком)))
Ну чуть вище)Глянь)Бо в телеграм кину)?Нет. Не видел.
Лень. Кидай в телегу. Я устал.Ну чуть вище)Глянь)Бо в телеграм кину)?
Хади,по шкодую)?Лень. Кидай в телегу. Я устал.
Я ж нічого не кажу.Не хочеш,то не хочеш.Це особиста справа кожного.Мені потрібно було для роботи,без цього ніяк.ПЕПА❄️, д*билы. Не вакценировался и не буду... Уже 4х вакцинированных пережил.
Вот именно. Тебя загнали в тупик. А мне поx, я как специалист даже мертвым буду нужен.Я ж нічого не кажу.Не хочеш,то не хочеш.Це особиста справа кожного.Мені потрібно було для роботи,без цього ніяк.
Я цим не гружусь.Вище голови не пригну.Вот именно. Тебя загнали в тупик. А мне поx, я как специалист даже мертвым буду нужен.
Юлить надо было...Я цим не гружусь.Вище голови не пригну.
Настояща учілка)))Всіх уже вірш навчила?)?
В процесі))Настояща учілка)))Всіх уже вірш навчила?)?
Незнаю чого,але я тобі вірю)?В процесі))
В мене все спланованоДавайте вже хоч новорічне меню обговоримо,а то щось скушно???
Я нічого не готую.В мене сплячий режим"Сам вдома".Давайте вже хоч новорічне меню обговоримо,а то щось скушно???
І в мене ?Я нічого не готую.В мене сплячий режим"Сам вдома".
Нікуди не хочу.Хочу сама по бути.На Різдво до батьків,а новий рік з телевізором)???І в мене ?
І в мене такий же настрій)Нікуди не хочу.Хочу сама по бути.На Різдво до батьків,а новий рік з телевізором)???