Dusha💚💚💚
✩ Premium ✩
- Дописи
- 16261
- Рішення
- 1
- Реакції
- 31889
- Бали
- 7240
Dusha💚💚💚 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Та нехай...По жопі йому?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та нехай...По жопі йому?![]()
Прям день рождения седня![]()

Якщо я пишу тобі - то є одне. Якщо я пишу комусь іншому - то я пишу іншому. Тут не справа у величності, а лише у простих правилах спілкуванняЗрозуміла.Більше Вашу Величність не турбуватиму своїми повідомленнями.
Вибачте?
? Я готова теж вхопити?Якщо я пишу тобі - то є одне. Якщо я пишу комусь іншому - то я пишу іншому. Тут не справа у величності, а лише у простих правилах спілкування
Мене на двох не стане, не ті роки вже..? Я готова теж вхопити?
Так завжди ?Мене на двох не стане, не ті роки вже..
Пробачте Ваша Величність,але чомусь думала,що якщо конкретно комусь повідомлення адресовано,то для цього є особисті повідомлення.Якщо я пишу тобі - то є одне. Якщо я пишу комусь іншому - то я пишу іншому. Тут не справа у величності, а лише у простих правилах спілкування
Ні, я не юристMorfius, ? так ти юрист чи шо??
Почитайте те, що я вище написав. Думаю там нічого складного, просто треба почитатиПробачте Ваша Величність,але чомусь думала,що якщо конкретно комусь повідомлення адресовано,то для цього є особисті повідомлення.
Добре.Де пантера?Бо я уже і в дзеркало глянула,чи не по біліла)))Якщо я не пишу тобі - не відповідай. Дякую
Пантери не біліДобре.Де пантера?Бо я уже і в дзеркало глянула,чи не по біліла)))

Ваня)))?Ти на що натякаєш??Пантери не білі![]()
Я не тільки не вихованна,а ще й не образованна...якось так...чи таким не місце тут?Ні, я не юрист
Почитайте те, що я вище написав. Думаю там нічого складного, просто треба почитати
Вибачте, що відповідаю на повідомлення, яке адресоване не мені?????? Це типу чи вона жовта в чорну крапинку чи чорна в жовту?Добре.Де пантера?Бо я уже і в дзеркало глянула,чи не по біліла)))
Ні на щоВаня)))?Ти на що натякаєш??
Жовта в чорнуВибачте, що відповідаю на повідомлення, яке адресоване не мені?????? Це типу чи вона жовта в чорну крапинку чи чорна в жовту?
Ніт!)))Жовта в чорну
Мені можна всім відповідати)))???Вибачте, що відповідаю на повідомлення, яке адресоване не мені?????? Це типу чи вона жовта в чорну крапинку чи чорна в жовту?
Мы необразавонные разрешения не спрашиваем,нам низзяЯ не тільки не вихованна,а ще й не образованна...якось так...чи таким не місце тут?

? Ти не злюка)))Мені можна всім відповідати)))???
Нам просто трішки пофіг на думку інших?Мы необразавонные разрешения не спрашиваем,нам низзя![]()
КартінаMorfius, іди тож разом з внучком)))?Він в кедах і платті,ти з пантерою)))?