Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Не дозволили на фасаді причепити велику вивіску.Тільки щось маленьке?Нада забашлять,а я не хочу.Вже всі переругались за вивіску)))

В підсобці стоїть???Викинуті гроші на вітер?
От с*ки. Не продавай им ниче пусть жрут мивину :rolleyes:

От с*ки. Не продавай им ниче пусть жрут мивину :rolleyes:
Я за останні дві неділі,просто хожу в шоці,і уже і говорить перестала.Тупо мовчу,п'ю заспокійливе)))?
В налоговій,якщо хочете знати коли до вас буде перевірка,в міс.3 тис)))?
Вивіску повісити,5 тис.
Сьогодні сказала хватить.Ми стільки грошей вбухали,що за рік їх не відіб'ємо,не то що заробимо.Як є,так є.Перевірок я не боюсь,хай перевіряють.Вивіска нах*р не треба,завтра викину,щоб і очі не мозолила.Так все достало.Настрій на нулю.Сьогодні підготували до відкриття,і я свалила.Хай відкривають.Якась така тривога,переживання.

Я за останні дві неділі,просто хожу в шоці,і уже і говорить перестала.Тупо мовчу,п'ю заспокійливе)))?
Вивіску повісити,5 тис.
Сьогодні сказала хватить.Ми стільки грошей вбухали,що за рік їх не відіб'ємо,не то що заробимо.Як є,так є.Перевірок я не боюсь,хай перевіряють.Вивіска нах*р не треба,завтра викину,щоб і очі не мозолила.Так все достало.Настрій на нулю.Сьогодні підготували до відкриття,і я свалила.Хай відкривають.Якась така тривога,переживання.
Да все будет ок,начинать всегда сложно,все само устаканится со временем))) не переживай ?

Вивіску повісити,5 тис.
Все добре!
Ти молодець!

Походу, ещё и простыл. Ну звиздец.

А че лимит установил кто-то :oops:
02377.gif
Ок....молодец!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі