Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Тож хочу)))
Сьогодні робила салат : відварне філе, гриби мариновані, сулугуні (крупними кубиками порізати), грінки(мені заходять холодець з хріном/ телятина/або ще м'ясні якісь) , петрушка і майонезом, бажано не 67%, жидкішим.
20хв настоятись)) я ще добавляю суміш перців на смак. І саме то)))

:rolleyes:хоч получити по своїй сраці. Вона працює, а ти ходиш гола коло холодильника і дивишся Холостяка. Тому не чипай мою окальцованну фаворитку, бо в п'ятницу ми п' ємо пиво :beee:
:грудь:Воду з крана ви п'єте в п'ятницю,ти глянь розпоясався)))?
Ніт,з оселедцем))?
Ото работай.Бо зараз накажу)))?

Вареники не трож.....це ще ніхто не вагітний....от там підуть блюда??
:metal::metal::metal::metal::metal::metal:

:попкорн::попкорн::попкорн:
Тож хочу)))
Сьогодні робила салат : відварне філе, гриби мариновані, сулугуні (крупними кубиками порізати), грінки(мені заходять холодець з хріном/ телятина/або ще м'ясні якісь) , петрушка і майонезом, бажано не 67%, жидкішим.
Зараза :beee:

Кстаті, про вареники...хочу з капустою кислою..і взагалі..пів бутля огірків і помідорів квашених вже захавала?

Тож хочу)))
Я ще б ананаса добавила консервованого?
Кстаті, про вареники...хочу з капустою кислою..і взагалі..пів бутля огірків і помідорів квашених вже захавала?
???Цікаво)))

Вареники не трож.....це ще ніхто не вагітний....от там підуть блюда??
? ? ? ???:secret::secret::secret:

:грудь:Воду з крана ви п'єте в п'ятницю,ти глянь розпоясався)))?

Ніт,з оселедцем))?

Ото работай.Бо зараз накажу)))?
Тільки пиво і все, не ревнуй вже:D Твоя попа для мене найкраща, ти знаєш ?. Тільки якщо не на бетоні ?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі