Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А якщо не встигає,то я сама можу придумати йому косякиТвій ще й косячить встигає?)))?
Ти знаєш, якось він на такий варіант масажу, погано реагує..?Да запросто)))Це підказка)))
Значить до "щєлчка"?Ти знаєг, яуось він на такий варіант масажу, погано реагує..?
Переживаю, щоб віддачі не було?
Вообще незамініма вєщь для твоїх рук під час масажу??Ти знаєг, яуось він на такий варіант масажу, погано реагує..?
Переживаю, щоб віддачі не було?
Да і тут не краще)))???????
Ой, ну тебе!Да і тут не краще)))???????
Живісенька?
?? Та під вечер должно б вже розвиднітись, це скільки тобі стукнуло?? 18?Живісенька?
Але букви плутаю?
У мене 2-й заход))) так шо розвидніється тільки завтра..можливо.?? Та під вечер должно б вже розвиднітись, це скільки тобі стукнуло?? 18?
Хочеш таки випросить)))?
Божжее, оце людина святкує ??У мене 2-й заход))) так шо розвидніється тільки завтра..можливо.
18+ ?
Я тебе випрошу?Хочеш таки випросить)))?
Магу сєбє пазволіть?Божжее, оце людина святкує ??
Я тебе випрошу?
Розкажи краще,не приїдеш на працю на "Зимову країну"на ВДНХ?Скоро відкриття,буде двіж)))?Божжее, оце людина святкує ??
Я тебе випрошу?
Приїду?? тільки не на відкриття пізніше, бо тут зайнятаРозкажи краще,не приїдеш на працю на "Зимову країну"на ВДНХ?Скоро відкриття,буде двіж)))?
Пиво і скумбрія
Праздники 7 декабря
Два в одном
- День любителей поспать

?Пиво і скумбрія