Дід
Читач
- Дописи
- 59590
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139171
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
? Цей рецепт в мене є)))Купує готову ))
На шинкуй капусту.Я беру 15 л.відро складаю,на 1.л води холодної,100 г.солі і столова ложка цукру.І фсьо)))?А можу купить і шинковану,у нас і так продають ?Та треба капусту квасити, а я так не хо? ПЕПА✨, ти казала, що ти якось дуже просто це робиш. Поділись ?
Пішла я?Як же не хочу????????????????????????????????????????????На шинкуй капусту.Я беру 15 л.відро складаю,на 1.л води холодної,100 г.солі і столова ложка цукру.І фсьо)))?А можу купить і шинковану,у нас і так продають ?
Тю,так не квась всю)))?Я ще червону буду робити,з бурячком остав зробиш.Пішла я?Як же не хочу????????????????????????????????????????????
Я в тебе вірю)))Ти сильна,ти зможеш?Пішла я?Як же не хочу????????????????????????????????????????????
З бурячком теж роблю) Це ням-нямка) Та я зараз кілька банок зроблю і вистачить)Тю,так не квась всю)))?Я ще червону буду робити,з бурячком остав зробиш.
Та хай квасит... без капусты ))))Тю,так не квась всю)))?Я ще червону буду робити,з бурячком остав зробиш.
Я в зав'язці?Та хай квасит... без капусты ))))
?Я в зав'язці?
так сегодня суббота -она а капусту в мужской день квасят!Пішла я?Як же не хочу????????????????????????????????????????????
Капец якийсь.Я покажу в понеділок яка в мене пара на роботі)))?Прикольно.А чоловіку можеш і оленя купить)))Любий каприз за його гроші)?
Обійдеться?чоловіку можеш і оленя купить)))Любий каприз за його гроші)?
Це "бите скло"?