Шарлотта
Перевірений
- Дописи
- 23206
- Рішення
- 5
- Реакції
- 60941
- Бали
- 5545
Шарлотта не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мій завтра буде вже в мене ?Це звізд€ц...і в тєліку гном![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мій завтра буде вже в мене ?Це звізд€ц...і в тєліку гном![]()
![]()
Не знають,тому що зараз плату за рек.листи зробили від відстанні і їм,щоб прорахувати потрібно в комп.внести інфу звідки-куди,а їм лінь цим займатися?пришла с регионального центра, бюрократия на высшем уровне, чтобы поменять в свидетельстве о браке, в моей девичьей фамилии букву - с" і" на "и " нужно ждать до 3 месяцев, капец, еще конверты купи, (а на почте операторы не знаю сколько стоит конверт, чтобы отправить заказное письмо)с загса почтой отправят доки, хотя все инфа в компах есть... у меня нет слов
по Украине я в течении пару минут нашла инфу, а им лень искать и от расстояния это не зависит, только от массы письма, короче они почти угадали, 50 коп я лишних переплатила, но это мелочь...Не знають,тому що зараз плату за рек.листи зробили від відстанні і їм,щоб прорахувати потрібно в комп.внести інфу звідки-куди,а їм лінь цим займатися?![]()
Ось буквально недавно їм такий прикол ввели...бо теж брала конверти з марками,щоб в суд відправити,то оператор мені прораховувала по відстанні вартість марок...по Украине я в течении пару минут нашла инфу, а им лень искать и от расстояния это не зависит, только от массы письма
Фотку скинеш?Мій завтра буде вже в мене ?
В різних позах тобі ніжок накидаю ? ,???Фотку скинеш?
І головне ніжки-ніжки?
В телескопічних не гнуться)))?В різних позах тобі ніжок накидаю ? ,???
ну не знаю, сейчас забила в калькулятор Укрпочты и Харьковскую область и Тернополь, заказное 25,25 грн за массу 100грамм , и от расстояния это не зависит...Ось буквально недавно їм такий прикол ввели...бо теж брала конверти з марками,щоб в суд відправити,то оператор мені прораховувала по відстанні вартість марок...
Але ж у мене на укрпошті зв'язки?
Мене і не зігнуті заводять?В телескопічних не гнуться)))?
А хоч розкладаються в різні боки??В телескопічних не гнуться)))?
Ніт.А хоч розкладаються в різні боки??
Ну то беріть марки на цю суму і не парьтесь.ну не знаю, сейчас забила в калькулятор Укрпочты и Харьковскую область и Тернополь, заказное 25,25 грн за массу 100грамм , и от расстояния это не зависит...
Вот цей червоний з сердечком???
Мій чоловік стільки не заробляє,щоб ціла сім'я гномів була?
бл ? а так хотілося...
??????А хоч розкладаються в різні боки??
А я таки куплю ще червоний?хрен з тими грошима.Мій чоловік стільки не заробляє,щоб ціла сім'я гномів була?
І правильно?А я таки куплю ще червоний?хрен з тими грошима.
Ти там що з ним робити надумала??бл ? а так хотілося...
Хм...?А я таки куплю ще червоний?хрен з тими грошима.
Я його буду любити ?Ти там що з ним робити надумала??
Бідний гном...