Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це точно???
Я знала,що ти оціниш)))?Це точно???
Я Царя вигулююДа ладно)?Ви що всі на роботи устроїлись?)))Що за забастовка?

Я на кігтики бігала ?Да ладно)?Ви що всі на роботи устроїлись?)))Що за забастовка?
Я в суботу тож піду.Уже за декілька днів нагадують,бо пам'ять дівоча)))?Я на кігтики бігала ?
Коли виставка?)))?Я малюю?
Я нарешті домалювалаКоли виставка?)))?
Для знайомих знижки будуть?)))

Єсть істочніки ?Откуда моє дитяче фото?)))?
Блін,про істочніки)))Так тілько що насміялась.Приходе в фейсбук сповіщення,типу рекомендований друг,дивлюсь мама)))?Ну думаю добавлю,хай хоч 5 друзів буде.Єсть істочніки ?
А я вже не рада, що свою в друзі прийняла))) Щодня Свєтка, де красиві фоточки? Питаю "Для красивих колажиків?", каже мені "То хоч перед людьми не буде невдобно"?Блін,про істочніки)))Так тілько що насміялась.Приходе в фейсбук сповіщення,типу рекомендований друг,дивлюсь мама)))?Ну думаю добавлю,хай хоч 5 друзів буде.
Це її перша соціальна мережа)))?
Ага,мало того що запрошення проігнорувала,так ще і заблокувала))))
Звоню,кажу що таке?Не треба мене приглашати,то не для вас сторінка)))?Я в шоці)))
В нас тато любе соціальні сторінки,скрізь є,і навіть не закриті.Єдинн,що попросила щоб фото спільні прибрав,мало лі.Просто здивувалась,що мама і соцмережі.А вона сугубо для рецептів створила)))Фанат кулінарії???А я вже не рада, що свою в друзі прийняла))) Щодня Свєтка, де красиві фоточки? Питаю "Для красивих колажиків?", каже мені "То хоч перед людьми не буде невдобно"?
В мене папи ніде немає) А мать моя то любить бути в центрі уваги)))В нас тато любе соціальні сторінки,скрізь є,і навіть не закриті.Єдинн,що попросила щоб фото спільні прибрав,мало лі.Просто здивувалась,що мама і соцмережі.А вона сугубо для рецептів створила)))Фанат кулінарії???
З точністю навпаки)))?В мене папи ніде немає) А мать моя то любить бути в центрі уваги)))