Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Всмислі "чорний"??тогда Свобода не подходит
Черный водяной Тигр начнется 1 февраля 2022 года и закончится 21 января 2023 года по восточному календарю.
я уже исправила-Согласно восточному календарю, предстоящий 2022 год пройдет под покровительством Голубого (Черного) Водяного Тигра.Всмислі "чорний"??
Я читала про блакитного?
Взагалі-то, - тигра...Узагалі-то,рік блакитного!!! лева?
Це алмазна) Бісером теж вишиваю, десь вчора скидала останнє замовлення)Це що,вишивка бісером??
Так блакитного чи чорного??я уже исправила-Согласно восточному календарю, предстоящий 2022 год пройдет под покровительством Голубого (Черного) Водяного Тигра.
Душа покинула чатЦе алмазна) Бісером теж вишиваю, десь вчора скидала останнє замовлення)

Его стихией является Вода, поэтому хозяина еще называют Синим – Голубым или Черным – тут уж кому как больше нравится.Так блакитного чи чорного??
Душа покинула чат![]()
?Всмислі "чорний"??
Я читала про блакитного?
Ну люблю я цю справу ?Душа покинула чат![]()
?Ну люблю я цю справу ?
Він уже погодився??
Підозрюю, що колега, на таке не поведеця...
Мабуть, не чітав маленький шрифтВін уже погодився?
Мені чорним більш подобається?Его стихией является Вода, поэтому хозяина еще называют Синим – Голубым или Черным – тут уж кому как больше нравится.
Дякую ?Щоб в тебе ручки і очки не боліли???молодець???
Мабуть, не чітав маленький шрифт![]()

Та, хай і блакитний, аби - не пітараст...Мені чорним більш подобається?
Я ж тобі казала, що рук багато продати треба ?Повітруля?, короч,подивилася я ціни на отих кроликів?
Та ну нафіг,дешевше коханця завести?Я ж тобі казала, що рук багато продати треба ?