Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не лізе вже?Їсте??
Угу?????Їсте??
Дуже навіть цікава? На тобі на ніч ?Українська естрада не цікава поки що.... А ти кого слухаєш із наших![]()
Конкретно нікого....мене пісня, а не виконавець цікавить...музикаУкраїнська естрада не цікава поки що.... А ти кого слухаєш із наших![]()
В групі в телеграмі уже мало що не деруться за час)))Капец.Во де гроші.хоч 5 хв,аби дитина порадувалась.Тьфу,на ці гроші відвези в розважальний центр,то хоч час весело проведе,а то 5 хв.Ну абсурд.Які плани на 30-31? Є ідейка підзаробити)))
Я готова на роль Діда Мороза, з тебе Снігуронька нічо так, Люду ельфом візьмемо?В групі в телеграмі уже мало що не деруться за час)))Капец.Во де гроші.хоч 5 хв,аби дитина порадувалась.Тьфу,на ці гроші відвези в розважальний центр,то хоч час весело проведе,а то 5 хв.Ну абсурд.
?????Я готова на роль Діда Мороза, з тебе Снігуронька нічо так, Люду ельфом візьмемо?
А я??Я готова на роль Діда Мороза, з тебе Снігуронька нічо так, Люду ельфом візьмемо?
Конкретно нікого....мене пісня, а не виконавець цікавить...музика
От залізло в голову....і не сказати що вау...але
Людмілка казала, зріст 172, під ельфа не канаєЯ готова на роль Діда Мороза, з тебе Снігуронька нічо так, Люду ельфом візьмемо?
Без проблем....ким хочешЯ готова на роль Діда Мороза, з тебе Снігуронька нічо так, Люду ельфом візьмемо?
....Білочкою будеш?
169 вооще-то ?Тільки не сьогодні, не зникай в таксі, бо без тебе в місті гаснуть всі вогні..
Людмілка казала, зріст 172, під ельфа не канає
Є костюм їжачка?Білочкою будеш?
Та махнемся)) Будеш дідом? Я ельфом або гномом)))169 вооще-то ?
А сніжинки що нема??По моєму у всіх має бути)???Є костюм їжачка?
Конкретно нікого....мене пісня, а не виконавець цікавить...музика
От залізло в голову....і не сказати що вау...але
В мене з моїми габаритами тільки сугроб?А сніжинки що нема??По моєму у всіх має бути)???
Нема?А сніжинки що нема??По моєму у всіх має бути)???